Antena 1 și Antena 3 organizează un Teledon pentru echiparea spitalelor în lupta cu coronavirusul

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/03/2020, 13:14
Antena 1 și Antena 3 organizează un Teledon pentru echiparea spitalelor în lupta cu coronavirusul
Antena 1 și Antena 3 organizează un Teledon pentru echiparea spitalelor în lupta cu coronavirusul. Sursa foto: antena3.ro

Mai multe canale de televiziune ale Antena Group organizează un teledon intitulat „Români Împreună” prin intermediul căruia vor strânge fonduri pentru echiparea spitalelor din România în lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

„Români Împreun”, teledonul organizat simultan pe mai multe posturi TV

Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3 vor organiza cu ajutorul a patru prezentatori de renume un teledon complet tehnologizat pentru a sprijini cadrele medicale din țara noastră care se află în prima linie în lupta cu coronavirusul.

Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar şi Mihai Gâdea sunt gazdele teledonului care va avea loc duminica aceasta, 29 martie, de la ora 13:00. Proiectul unic se va desfășurat simultan pe toate cele cinci canale ale Antena Group și se va intitula „Români Împreună”.

Care este scopul teledonului și cum se va desfășura acesta

Cetățenii români din țară și de peste hotare pot spune „Ajut Eu!” în cadrul teledonului „Români Împreună” care își propune să strângă fonduri pentru echiparea secțiile ATI din spitalele care luptă cu COVID-19. Gazdele proiectului vor lansa împreună mesajul: „Acum e rândul tău să fii erou! Fii erou de acasă!”.

Cei patru prezentatori TV vor comunica prin intermediul unor ecrane gigantice 360, iar fiecare dintre ei va avea un rol bine determinat. În plus, zeci de vedete vor prelua apeluri de la oameni pentru a strânge bani pentru utilarea spitalelor cu echipamentele necesare pentru vindecarea pacienților infectați cu COVID-19.

Alessandra Stoicescu va gestiona donaţiile din zona de business, în timp ce Mihai Gâdea va ține legătura cu cadrele medicale care luptă zi de zi cu coronavirusul.

De asemenea, Mihai Morar va fi cel care va aduce în prim-plan poveștile emoționante ale românilor care se luptă cu COVID-19. Totodată, Dan Negru va ține în permanență legătura vedetele care vor prelua apeluri în cadrul teledonului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×