Subofițer SPP în misiune, găsit împușcat în camera sa din cadrul bazei ONU din Libia

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 15:10
Subofițer SPP în misiune, găsit împușcat în camera sa din cadrul bazei ONU din Libia GALERIE FOTO
Un subofițer SPP în misiune, în Libia, a murit.

Un subofițer SPP în misiune, în Libia, a murit. Acesta a fost găsit împușcat în camera sa din cadrul bazei ONU, iar anunţul tragic a fost făcut de SPP, printr-un comunicat. Acesta avea 38 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.

”Un subofiţer SPP în vârstă de 38 de ani aflat în misiune internaţională de protecţie sub egida Naţiunilor Unite în Libia, a fost găsit împuşcat în camera sa din incinta bazei ONU din Libia. În prezent, autorităţile desfăşoară o anchetă pentru a elucida circumstanţele în care s-a produs decesul cadrului SPP”, se arată în comunicatul emis de Serviciul de Pază şi Protecţie.

Un subofiţer SPP, mort în Libia

SPP a anunţat că se fac toate demersurile pentru repatrierea trupului neînsufleţit al subofiţerului: „A parcurs toate etapele de pregătire şi de testare necesare îndeplinirii de misiuni internaţionale. Era căsătorit şi avea doi copii. Serviciul de Protecţie şi Pază este alături de familia colegului nostru şi se va ocupa, împreună cu autorităţile ONU, de formalităţile de repatriere”, au conchis cei de la SPP.

Ofiţeri SPP, în misiune
Ofiţeri SPP, în misiune

Bărbatul care a fost găsit mort în Libia era angajat al Serviciului de Pază şi Protecţie din 2004 şi se afla acum la a treia misiune în cadrul ONU, după ce mai fusese în sudan şi Afganistan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×