Stilista Teodora Mărăcineanu a murit! Ea a salvat 3 vieți

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
04/11/2018, 09:47
Stilista Teodora Mărăcineanu a murit! Ea a salvat 3 vieți GALERIE FOTO
Teodora Mărăcineanu a leșinat la sala de sport, apoi a intrat în moarte clinică

Stilista și jurnalista Teodora Mărăcineanu a murit, vineri, în urma unui accident vascular cerebral. Cu toate acestea, tânăra de numai 25 de ani a salvat alte 3 vieți, fiindu-i prelevate organele pentru transplant. Acestea vor ajune la alți pacienți care se află pe lista de așteptare.

Vestea că Teodora Mărăcineanu a murit a venit ca un fulger pentru toți cei care o cunoșteau și a fost conformată de conducerea publicației ”Marie Claire”, acolo unde Teodora era angajată.

Teodora Mărăcineanu era jurnalist la revista de modă ”Marie Claire”
Teodora Mărăcineanu era jurnalist la revista de modă ”Marie Claire”

Teodora Mărăcineanu a murit din cauza unui accident vascular cerebral

Teodora Mărăcineanu se afla în sala de sport, acum trei zile, pentru încălzire, atunci când a leșinat. A fost chemată o ambulanță și dusă la spital. S-a constatat că Teodora a suferit un accident vascular cerebral și apoi a intrat în moarte clinică. Rudele au luat decizia să doneze organele tinerei pentru a salva alți pacienți care se luptă cu boala.

Jurnalista Teorora Mărăcineanu a încetat din viață la doar 25 de ani
Jurnalista Teorora Mărăcineanu a încetat din viață la doar 25 de ani

“E un moment foarte greu pentru noi si, desi suntem jurnalisti si lucram cu cuvintele, acum ne e greu sa le gasim. Si asta pentru ca Teo, colega noastra, a plecat dintre noi. Avea doar 25 de ani si a suferit un accident vascular cerebral. Ne-o amintim cu totii zambind si ne tot gandim cum a stiut sa traiasca la maximum si cum s-a bucurat de fiecare clipa. Ne lipsesti, Teo, si toate gandurile noastre se indreapta spre tine.

Mai jos sunt cateva lucruri despre ea, niste randuri pe care le-a scris cu 6 luni in urma.

Din respect pentru colega noastra, am decis sa luam o pauza de la postarile obisnuite si sa ne petrecem zilele astea amintindu-ne de Teo.” au declarat cei de la revista ”Marie Claire”.

Ce a scris Teodora Mărăcineanu, înainte să moară

Teodora Mărăcineanu a murit la 25 de ani. Parcă prea tânără și prea neprihănită a plecat dintre noi. Chiar ea scria în rândurile revistei la care lucra că sunt multe lecții pe care le-a învățat cu greu… și câte mai avea de învățat în viața asta…

“Sunt multe lucruri pe care le-am învățat cu greu, după multe rateuri, sau lucruri pe care nici măcar nu am vrut să le accept în primă fază. Mă aflu la vârsta la care experiențele arpoape că mă «lovesc» precum o avalanșă plină de forță, din toate părțile, iar totul e pe repede înainte. Fiecare zi îmi aduce ceva nou și încerc din răsputeri să iau totul ca atare, să fructific ce tot ce îmi iese în cale”, scria Teodora Mărăcineanu în paginile revistei “Marie Claire”.

Teorodra Mărăcineanu a suferit un accident vascular cerebral, iar după ce a intrat în moarte clinică, organele ei au salvat alte trei vieți
Teorodra Mărăcineanu a suferit un accident vascular cerebral, iar după ce a intrat în moarte clinică, organele ei au salvat alte trei vieți

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×