Rico Puno a murit! Artistul s-a stins la vârsta de 65 de ani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/10/2018, 14:41
Rico Puno a murit! Artistul s-a stins la vârsta de 65 de ani
O fotografie în care este surprins Rico Puno, în timp ce cânta

Rico Puno a murit! Artistul s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Trecerea lui în neființă a fost anunțată oficial de cumnata lui, pe un cont de socializare. Pe numele ei, Anna Puno a spus că este sfâșiată de durere în urma aflării veștii. Potrivit celor scrise de ea, cântărețul a venit de dimineață. ”Sunt șocată să aflu că OPM King-Kuya Rico J. Puno a trecut în neființă în această dimineață”, și-a început mesajul de durere ruda sa. Aceasta a adăugat și faptul că ar vrea ca toți oamenii care l-au îndrăgit să trimită o rugăciune către el. ”Aș vrea să îi invit pe toți artiștii din industri OPM, precum, dar și pe fanii săi din întreaga lume să se oprească un moment pentru a spune o rugăciune pentru unul dintre cei mai respectați cântăreți din țară”, a mai scris aceasta.

Totodată, Anna a spus că vom pierde un om, însă cântecele lui vor rămâne în sufletele tuturor. ”Vom pierde pentru totdeauna un artist total, însă cântecele lui vor fi prețuite pentru totdeauna în inimile noastre”, a completat cumnata lui Rico Puno.

Rico Puno a murit! Artistul s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani
Fotografia de pe un album al lui Rico Puno

Rico Puno a murit! Marele artist s-a stins la vârsta de 65 de ani

Rico Puno a murit! Artistul a încetat din viata la 65 de ani
Mesajul cumnatei lui Rico Puno prin care a anunțat fanii artistului că a încetat din viață

În josul mesajului ei de tristețe se află mii se comentarii care își iau adio de la marele artist. ”Condoleanțe pentru întreaga familie!”, ”La revedere mare artist”, ”Să te odihnești în pace Rico J. Puno”, ”Să te odihnești în pace, mare legendă. Poate că tu ai plecat, însă, în inimile noastre cântecele tale vor sta mereu”, au scris admiratorii muzicii lui Puno.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×