Steven Adler, fost membru al trupei Guns n Roses, dus de urgență la spital după ce a încercat să se sinucidă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/06/2019, 11:45
Steven Adler, fost membru al trupei Guns n Roses, dus de urgență la spital după ce a încercat să se sinucidă
Steven Adler a vrut să se sinucidă. Sursa foto: Herald Sun

Steven Adler, fost membru al trupei Guns n Roses a ajuns de urgență la spital după o tentativă de sinucidere. Cântărețul s-a înjunghiat în abdomen în locuința sa din Los Angeles, informează presa din Statele Unite ale Americii. Artistul a fost descoperit de o persoană care a alertat autoritățile crezând că acesta murise.

Steven Adler s-a înjunghiat în abdomen dorind să își ia viața. Care este starea actuală a artistului

Apelul la numărul de urgență american a fost făcut în jurul orei 6 dimineața, ora Americii. Persoana care a sunat la ambulanță a declarat că acesta părea să se fi înjunghiat singur, dorind, cel mai probabil să își ia viața. Polițiștii și medicii care au ajuns la locuința din Los Angeles de unde s-a făcut apelul de urgență au fost șocați când au văzut că victima este chiar Steven Adler.

A fost dus de urgență la spital, iar doctorii au declarat că rana pe care și-a provocat-o nu este una gravă deși acesta a pierdut mult sânge în urma actului necugetat. Medicii și-au dat seama imediat că artistul nu a fost înjunghiat, ci s-a rănit singur confruntându-se cu depresia de mai mulți ani.

Fostul membru al trupei rock a recunoscut dependența de droguri

Steven Adler traversează o perioadă dificilă și nu de ieri, de azi. Timp de câteva decenii încoace acesta este dependent de droguri, iar această dependență a fost recunoscută chiar de el. Tocmai din cauza drogurilor a fost dat afară din trupa americană în anul 1990, iar de atunci muzicianul nu s-a potolit.

În anul 2012, acesta a primit o stea pe celebrul bulevard american Hall of Fame. În vârstă de 54 de ani, toboșarul a devenit cunoscut și în calitate de compozitor al trupei hard rock Guns n Roses, unde a cântat timp de aproape 5 ani, din anul 1985 până în anul 1990.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×