Steven Adler, fost membru al trupei Guns n Roses, dus de urgență la spital după ce a încercat să se sinucidă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/06/2019, 11:45
Steven Adler, fost membru al trupei Guns n Roses, dus de urgență la spital după ce a încercat să se sinucidă
Steven Adler a vrut să se sinucidă. Sursa foto: Herald Sun

Steven Adler, fost membru al trupei Guns n Roses a ajuns de urgență la spital după o tentativă de sinucidere. Cântărețul s-a înjunghiat în abdomen în locuința sa din Los Angeles, informează presa din Statele Unite ale Americii. Artistul a fost descoperit de o persoană care a alertat autoritățile crezând că acesta murise.

Steven Adler s-a înjunghiat în abdomen dorind să își ia viața. Care este starea actuală a artistului

Apelul la numărul de urgență american a fost făcut în jurul orei 6 dimineața, ora Americii. Persoana care a sunat la ambulanță a declarat că acesta părea să se fi înjunghiat singur, dorind, cel mai probabil să își ia viața. Polițiștii și medicii care au ajuns la locuința din Los Angeles de unde s-a făcut apelul de urgență au fost șocați când au văzut că victima este chiar Steven Adler.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A fost dus de urgență la spital, iar doctorii au declarat că rana pe care și-a provocat-o nu este una gravă deși acesta a pierdut mult sânge în urma actului necugetat. Medicii și-au dat seama imediat că artistul nu a fost înjunghiat, ci s-a rănit singur confruntându-se cu depresia de mai mulți ani.

Fostul membru al trupei rock a recunoscut dependența de droguri

Steven Adler traversează o perioadă dificilă și nu de ieri, de azi. Timp de câteva decenii încoace acesta este dependent de droguri, iar această dependență a fost recunoscută chiar de el. Tocmai din cauza drogurilor a fost dat afară din trupa americană în anul 1990, iar de atunci muzicianul nu s-a potolit.

În anul 2012, acesta a primit o stea pe celebrul bulevard american Hall of Fame. În vârstă de 54 de ani, toboșarul a devenit cunoscut și în calitate de compozitor al trupei hard rock Guns n Roses, unde a cântat timp de aproape 5 ani, din anul 1985 până în anul 1990.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×