Cântăreața Nico, de urgență la spital: “Am ajuns până la urmă la perfuzii”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
15/06/2019, 19:46
Cântăreața Nico, de urgență la spital: “Am ajuns până la urmă la perfuzii” GALERIE FOTO
Nico la spital dupa o dieta

Baba suferă la frumusețe, spune o vorbă din popor, dar nici chiar așa! Cântăreața Nico a ajuns de urgență la spital, după ce a ținut o dietă drastică, e care au ținut-o foarte mulți români. Cântăreața a jurat că nu va mai repeta niciodată greșeala de a ține dieta respectivă.

Nico, de urgență la spital după ce a ținut dieta Dukan

Nico este o cântăreață foarte cunoscută în România, cu o voce inconfundabilă, dar și un fizic foarte plăcut. Ea însă a considerat că silueta sa trebuie să fie ajustată, așa că a recurs la dieta Dukan, cunoscută ca fiind una foarte drastică, care a făcut probleme multor români.

Cântăreața a mărturisit că a ajuns însă la greutatea mult dorită, dar a ajuns și la spital cu carențe grave după ce a urmat regimul Dukan, pe care a jurat că nu-l va mai ține niciodată! Artistei i-a pus capac dieta Dukan, pe care medicii nu o văd cu ochi buni. Nico a reușit să țină Dukan doar câteva zile, la finalul cărora a ajuns la Urgențe cu grave probleme de sănătate.

Nico la spital dupa o dieta
Nico a ajuns la spital dupa dieta Dukan

Nico a recunsocut că are intervenții estetice

”Dukanul nu o să-l mai țin niciodată pentru că mi-a fost rău. Am avut un șoc foarte, foarte nasol. Nu știu, de la proteine, nu știu ce s-întâmplat. Doar primele zile le-am ținut, după care m-a luat cu tremurici, am ajuns până la urmă la perfuzii și apoi a trebuit să iau vitamine. Am slăbit 7 kilograme în 7 zile, adică 1 kilogram pe zi, dar și acum spun același lucru: Dukanul nu o să mai țin niciodată!”, a declarat Nico după ce a ajuns la spital.

Pe lângă diete, Nico a recunoscut că a recurs și la mici intervenții de înfrumusețare. Cântăreața a recunoscut că a și-a făcut mici intervenții estetice, la un medic în care are încredere deplină. Este vorba de câteva injecții care să-i șteargă ridurile.

„Prima intervenţie am făcut-o la 43 de ani. Eu consider că aceasta este vârsta cea mai potrivită”, a declarat Nico. În cadrul unei emisiuni tv, Nico a vorbit deschis despre familie şi despre carieră.

Nico a recunoscut cu mâna pe inimă că fiica sa i-a reproșat că a neglijat-o, atunci când era mică. „Mi se pare normal să îmi reproşeze, pentru că, într-adevăr, nu am fost chiar tot timpul lângă ea, dar eu am vrut ca ei să nu îi lipsească nimic. Acest episod a apărut când avea cam 15 ani…”, a mărturisit cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×