O nouă tentativă de sinucidere la metrou! Circulația la stația Lujerului a fost oprită! Care e starea sinucigașului

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 14:08
O nouă tentativă de sinucidere la metrou! Circulația la stația Lujerului a fost oprită! Care e starea sinucigașului GALERIE FOTO
Nouă tentativă de sinucidere! Un bărbat a sărit în fața trenului de metrou, la Lujerului!

Nouă tentativă de sinucidere! Un bărbat s-a aruncat astăzi, 7 martie, pe garnitura metroului! Totul s-a petrecut în stația de la Lujerului. Se pare că vatmanul ar fi strigat la acesta, moment în care și-adat seama că bărbatul este în viață.

Tentativă de sinucidere la metrou, la stația Lujerului!

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului de la stația Lujerului. Circulația este acum oprită, iar medicii sunt în drum spre fața locului pentru a-i acorda primele îngrijiri. Individul este în viață. Este vorba de o personă în vârstă de 62 de ani. Victima a fost scoasă de sub roțile trenului, urmând să fie preluată de către echipajele SMURD.

La momentul preluării bărbatului de pe garnitură, medicii au constatat că era într-o stare de inconștiență. Momentan, polițiștii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat exact. Din păcate, nu au existat martori, potrivit DC News, astfel că nu există confirmarea oficială dacă ar fi fost o tentativă de sinucidere sau ar fi fost împins.

-ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE-

Sinucidere metrou Lujerului
Sinucidere metrou Lujerului

Tentativă de sinucidere la metrou

„Un bărbat de 62 ani a fost preluat joi de personalul medical SMURD în stare conştientă, după ce a fost găsit între primele două vagoane de metrou la staţia Lujerului”, a anunţat Daniel Vasile, oficial al ISUBIF, citat de Agerpres.

Alte incidente la metrou:

  • Pe 22 februarie, un bărbat de 67 de ani a vrut să moară sfârtecat de roțile trenului, dar a scăpat. S-a aruncat la stația Apărărtorii Patriei;
  • Pe 7 februarie, un bărbat de 31 de ani a comis același gest. De data asta, în stația Gorjului, dar nu a putut fi salvat;
  • Pe 31 ianuarie, o femeie de 35 de ani a pierit lovită de metrou, la stația Apărătorii Patriei;
  • Pe 3 ianuarie, o femeie, care a fost cu greu indentificată, a intrat în tunel, la stația Piața Romană, și a așteptat să vină trenul. Mastodontul pe roți a spulberat-o;
  • Pe 2 ianuarie, un copil de 19 ani s-a aruncat pe șine la stația Costin Georgian. Norocul a făcut ca băiatul să supraviețuiească. Povestea lui este una tristă. Mama lui a murit la sfârșitul anului și a căzut pradă durerii.
  • Avocatul Poporului a cerut ca Metrorex să amplaseze panouri pe peroane, pentru ca oamenii să nu se mai poată arunca în fața trenului.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×