Metroul, blocat luni dimineață! Probleme tehnice sau sinucidere?

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 09:33
Metroul, blocat luni dimineață! Probleme tehnice sau sinucidere? GALERIE FOTO
Metroul a fost blocat luni dimineață, din cauza unei probleme tehnice

Circulația cu metroul este blocată pe două magistrale din cauza unei probleme tehnice la un tren, în stația Dristor. Inițial, potrivit relatărilor unui pasager, la stația Titan, pasagerii unui tren ce mergea în direcția Dristor 2 au fost informați, la ora 08:15, că garnitura va staționa o perioadă nedeterminată, din cauza unei sinucideri ce a avut loc la stația Dristor 1.

La ora 08:55, ISU a confirmat că nu a fost vorba de o sinucidere, ci de o problemă tehnică a unui tren de metrou, care a dus la degajarea de fum în tunel și stație. Pasagerii au fost imediat debarcați, iar trenul a fost retras, conform precizărilor unui reprezentant ISU contactat de Adevărul.

Metroul a fost blocat luni dimineață, din cauza unei probleme tehnice

În ultima vreme, s-au petrecut câteva accidente la metroul din Capitală. În data de 7 februarie, o persoană a murit după ce s-a aruncat pe șine înaintea trenului care sosea în stația Gorjului, din Militari. Cu toate că la fața locului au ajuns imediat polițiștii și echipele de intervenție, persoana nu a putut fi salvată.

Metroul, blocat luni dimineață! Probleme tehnice sau sinucidere?
Pasagerii au fost imediat debarcați, iar trenul a fost retras

Tragedia s-a produs dimineață, în jurul orei 10:35, iar călătorii care se aflau pe peron în momentul producerii accidentului, au privit șocați cum persoana respectivă se aruncă înaintea trenului. Astfel, echipele de intervenție care au sosit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața individului.

Metroul, blocat luni dimineață! Probleme tehnice sau sinucidere?
Oamenii legii iau în calcul să monteze parapeți de protecție în stațiile de metrou din București

În urmă cu o săptămână, o altă persoană s-a aruncat în fața trenului, la stația Apărătorii Patriei. Potrivit informațiile furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, a fost vorba despre o femeie de 35 de ani. Asemenea accidente s-au produs tot mai des în ulrima vreme, iar oamenii legii iau în calcul să monteze parapeți de protecție în stațiile de metrou din București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×