Accident la metrou, la stația Gorjului! O persoană a murit după ce s-a aruncat pe șine

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 11:50
Accident la metrou, la stația Gorjului! O persoană a murit după ce s-a aruncat pe șine GALERIE FOTO
O persoană a murit după ce s-a aruncat înaintea metroului, la stația Gorjului

Un nou accident s-a petrecut la metroul din Capitală. O persoană a murit după ce s-a aruncat pe șine înaintea trenului care sosea în stația Gorjului, din cartierul Militari. La fața locului au ajuns polițiștii și echipele de intervenție, însă persoana nu a mai putut fi salvată.

Tragedia s-a produs joi dimineață, în jurul orei 10:35. Chiar dacă în stație se aflau mai mulți călători, o persoană s-a aruncat pe șine înaintea trenului. Din primele informații, se pare că persoana a murit. La ora transmiterii știrii, încă nu s-a stabilit dacă este vorba despre un bărbat sau despre o femeie.

Accidentul s-a produs joi, la ora 10.35
Accidentul s-a produs joi, la ora 10.35

O persoană a murit după ce s-a aruncat înaintea metroului, la stația Gorjului

Călătorii care se aflau pe peron în momentul producerii accidentului au privit șocați cum persoana respectivă se aruncă înaintea trenului, în stația de metrou Gorjului. Echipele de intervenție care au sosit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urmă cu o săptămână, o altă persoană s-a aruncat în fața metroului, la stația Apărătorii Patriei. Din informațiile furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov, a fost vorba despre o femeie de 35 de ani. Astfel de accidente s-au produs tot mai des în ultima perioadă, iar autoritățile iau în calcul să monteze parapeți de protecție în stațiile de metrou din Capitală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×