Ștefania planifică nunta cu Speak în timpul izolării? Fosta concurentă Asia Express, poză de colecție cu mama și cu soacra

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/04/2020, 14:41
Ștefania planifică nunta cu Speak în timpul izolării? Fosta concurentă Asia Express, poză de colecție cu mama și cu soacra
Ștefania planifică nunta cu Speak în timpul izolării? Fosta concurentă Asia Express, poză de colecție cu mama și cu soacra. Sursa foto: Instagram.com

Bat clopote de nuntă pentru Speak și Ștefania care s-au logodit în urmă cu puțin timp, în cadrul emisiunii „Asia Express” în care au fost concurenți. Iubita artistului este nerăbdătoare să ajungă în fața altarului și deja face planurile pentru nunta care urmează să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Iubita lui Speak, Ștefania, planuri de nuntă în plină pandemie

Speak și Ștefania s-au logodit în marea finală a sezonului 3 din competiția „Asia Express” și par că vor să grăbească lucrurile. Se pare că cei doi vor să-și lege destinele cât mai repede, motiv pentru care frumoasa brunetă s-a apucat să facă planurile pentru cununie.

Fosta concurentă a postat pe una dintre rețelele sale de socializare o imagine în care apare alături de mama sa Lili, dar și de viitoarea soacră, mama iubitului ei. Fanii sunt în extaz și abia așteaptă să afle mai multe amănunte despre marele eveniment care probabil va avea loc la finalul pandemiei.

Ștefania face planuri de nuntă?
Mama lui Speak (stânga), Ștefania (mijloc) și mama artistei (dreapta). Sursa foto: a1.ro

Cum a reușit Speak să ascundă inelul de logodnă de iubita sa

Cunoscutul artist a mărturisit că a avut foarte multe griji în privința inelului de logodnă pe care nu mai știa cum să-l ascundă de iubita sa. Speak a declarat în cadrul emisiunii Xtra Night Show că s-a temut să nu piardă inelul în timpul competiției „Asia Express” de la Antena 1.

„Nu vreți să știți câtă grijă am avut, cum l-am dosit. Știau că îl am asupra mea, cei din producție, Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Inițial, am zis că-i dau inelul chiar când vom fi eliminați, ca să îndulcesc momentul, însă citirea scrisorilor partenerilor mi s-a părut potrivită și am decis atunci să fac gestul”, a spus Speak în emisiunea de la Antena 1, relatează viva.ro.

Cântărețul a povestit că nu s-a schimbat nimic în relația amoroasă pe care o are de câțiva ani cu Ștefania. Cât despre planurile de nuntă Speak a precizat că nu se va implica și toată organizarea va pica pe umerii iubitei sale.

„Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi.

Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult”, a mai spus Speak la XNS.

View this post on Instagram

✨💍 B E G I N N I N G 💍✨

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×