Cum arată mama Ștefaniei. Viitoarea soacră a lui Speak e la fel de frumoasă ca fiica ei. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/04/2020, 15:48
Cum arată mama Ștefaniei. Viitoarea soacră a lui Speak e la fel de frumoasă ca fiica ei. Foto
Cum arată mama Ștefaniei. Viitoarea soacră a lui Speak e la fel de frumoasă ca fiica ei. Sursa foto: Facebook.com

Speak și iubita sa Ștefania au ajuns să fie mult mai cunoscuți decât înainte după participarea în competiția „Asia Express”, iar fanii au început să fie interesați de amănunte din viața cuplului, în special în privința Ștefaniei.  Logodnica artistului are o mamă tânără de la care a moștenit foarte multe calități, dar mai ales frumusețea.

Cum arată viitoarea soacră a lui Speak, mama Ștefaniei

Ștefania, iubita lui Speak, preferă să păstreze discreția legat de familia sa, dar cu toate acestea nu se poate abține să nu posteze în mediul online imagini cu cea care i-a dat viață. Fanii fostei concurente „Asia Express” au putut observa de la cine a moștenit Ștefania frumusețea.

Viitoarea soacră a lui Speak se numește Lili și este la fel de frumoasă ca și fiica sa. Mama Ștefaniei este blondă și arată destul de tânără. Se poate observa cu ochiul liber că cele două seamănă destul de bine, iubita lui Speak mândrindu-se cu femeia care a adus-o pe lume.

Ștefania și mama sa, Lili. S
Ștefania și mama sa, Lili. Sursa foto: Facebook.com

Speak și Ștefania s-au logodit în timpul filmărilor pentru „Asia Express”

Ștefania se înțelege de minune cu mama sa pe care o consideră ca o prietenă. Vedeta se pregătește acum pentru marele eveniment care va loc în viața ei, nunta, și a mărturisit că persoana care o va ajuta este chiar mama ei, Lili.

Tânăra originară din Galați și Speak s-au cunoscut în timpul filmării videoclipului „Libelula”, de aici și porecla pe care a primit-o Ștefania de la prieteni. Relația lor durează de câțiva ani și sunt mai pregătiți ca niciodată să treacă la următorul nivel.

Speak și-a cerut iubita în căsătorie chiar în timpul filmărilor pentru show-ul „Asia Express” de la Antena 1, iar acum cei doi fac planurile pentru evenimentul mult așteptat. Nu se știe momentan când va avea loc nunta, dar cu siguranță aceasta va fi una pe măsură.

Când va avea loc nunta lui Speak cu Ștefania

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptam să treacă nebunia asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie”, a declarat Speak în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1.

E ca și luată, nu o să stam opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt Ștefania să se ocupe. O las pe ea să organizeze”, a mai spus artistul, potrivit sursei menționate.

Așadar, în cel mai scurt timp cei doi își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Nu este exclus ca Speak și Ștefania să se căsătorească până la finalul acestui an, mai ales că artistul avea de mult de gând să o ceară de soție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×