Primele detalii despre nunta pe care o pregătesc Speak și Ștefania: „E ca și luată” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/04/2020, 17:06
Primele detalii despre nunta pe care o pregătesc Speak și Ștefania: „E ca și luată” – Video
Speak și Ștefania așteaptă să treacă pandemia pentru a se căsători. Sursa foto: Instagram

Speak și Ștefania se gândesc la nuntă, însă au de așteptat din cauza pandemiei de coronavirus. După ce a cerut-o în căsătorie la Asia Express, fostul iubit al Adelinei Pestrițu a oferit primele detalii despre evenimentul grandios pe care îl așteaptă cu nerăbdare toată lumea.

Speak și Ștefania abia așteaptă să ajungă în fața altarului

Speak a vorbit foarte clar: persoana care se va ocupa de organizarea nunții, de la A la Z va fi Ștefania. Data nunții nu este încă stabilită, căci nu se știe când se termină starea de urgență, însă cei doi vor găsi cu siguranță o perioadă prielnică după pandemie pentru a ajunge în fața altarului și pentru a sărbători mariajul ce va să vină.

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptam să treacă nebunia asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie”, a declarat Speak în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.

„E ca și luată, nu o să stam opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt Ștefania să se ocupe. O las pe ea să organizeze”, a mai spus artistul.

Experiența din Taiwan și Filipine i s-a părut floare la ureche față de ce au trăit concurenții în India

Speak a vorbit în emisiunea lui Capatos și despre experiența de la Asia Express. Cântărețul a declarat că persoana care a insistat să participe în reality-show a fost Ștefania. Libelula era o mare fană a emisiunii și l-a convins cu greu pe artist să accepte propunerea producătorilor.

Chiar dacă a fost greu în Taiwan și Filipine, Speak spune că pentru el experiența a fost mai light față de sezonul trecut, când concurenții s-au dus în India. Pentru Speak adevărata provocare era să reziste în țara lui Gandhi mai ales din punct de vedere al igienei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×