O nouă nuntă la orizont în showbiz-ul românesc. Ștefania, cerută în căsătorie de Speak la Asia Express

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 12:56
O nouă nuntă la orizont în showbiz-ul românesc. Ștefania, cerută în căsătorie de Speak la Asia Express
Ștefania și Speak formează una dintre cele mai îndrăgite perechi de la Asia Express. Captură Antena 1

Ștefania și Speak sunt de trei ani împreună, iar experiența trăită de cei doi la Asia Express i-a făcut să își dea seama că trebuie să meargă mai departe, că sunt făcuți, într-adevăr, unul pentru celălalt.

Ștefania și Speak au făcut un prim pas spre căsătorie: Libelula, cerută de nevastă la Asia Express

În ediția de marți, 14 aprilie, difuzată de Antena 1, telespectatorii vor fi martorii unuia dintre cele mai emoționante momente din istoria acestui reality-show.

Gestul lui Speak a surprins-o nu doar pe Ștefania, ci și pe prezentatoarea show-ului, Gina Pistol, iar producătorii au ținut la sertar imaginile și le-au pus pe sticlă și pentru ca iubăreții să aibă o amintire cu acest moment special.

Speak: „Trebuie să fie unică treaba asta”

În promo-ul emisiunii care va fi difuzată începând de la ora 20:00, se poate vedea cum Speak se apropie de iubita lui, după ce trec prin mai multe probe de foc și o cere în căsătorie.

„Trebuie să fie unică treaba asta”, îi spune Speak, care din imaginile difuzată în reclamă, scoate ceva din buzunar, probabil un inel pe care l-a păstrat mult timp pentru a alege momentul potrivit.

Ștefaniei nu îi vine să creadă gestul pe care ex-ul Adelinei Pestrițu îl face. Fanii celor doi au umplut rețelele de socializare ale concurenților cu mesaje și inimioare.

Într-una dintre fotografiile postate de Ștefania, botezată de presa tabloidă Libelula, se poate vedea că pe degetul inelar al acesteia a răsărit o bijuterie superbă. În acea poză Ștefania este deja în țară, la mult timp după terminarea filmărilor din Asia.

Ștefania și Speak formează una dintre perechile cele mai iubite de public, amândoi reușind să demonstreze că sunt făcuți unul pentru celălalt căci au rezistat la niște condiții de stres uluitoare, iar probele prin care au trecut în Taiwan și Filipine nu au fost deloc ușoare.

Competiția Asia Express intră în linie dreaptă spre marea finală. Semifinala competiției va fi difuzată pe 22 aprilie la Antena 1.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×