Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Smiley. Prezentatoarea Asia Express a vorbit mai clar ca niciodată

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/04/2020, 11:22
Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Smiley. Prezentatoarea Asia Express a vorbit mai clar ca niciodată
Gina Pistol a vorbit mai deschis ca niciodată despre relația cu Smiley. Sursa foto: Instagram

Despre relația dintre Gina Pistol și Smiley presa a scris în urmă cu mai mulți ani, însă cei doi au preferat să păstreze misterul, recunoscând abia recent că sunt împreună.

Gina Pistol, devăluiri despre relația cu Smiley

Prezentatoarea reality-show-ului Asia Express a vorbit despre decizia de a nu face paradă din povestea de iubire pe care o trăiește alături de îndrăgitul cântăreț, iar decizia de a fi prudenți a venit din partea amândurora.

Fosta vedetă Playboy a mărturisit că niciodată nu s-a ferit să spună că Smiley este iubitul ei, doar că amândoi au vrut să nu facă tam-tam din asta pentru că au considerat și consideră în continuare că relația lor nu trebuie expusă tuturor.

Gina spune că decizia de a trăi relația cu Smiley a fost cea mai bună pe care o puteau lua amorezii, însă asta nu i-a ferit de bârfe ori de obstacole.

„Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole. A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor… Nu ne ascundem!”, a mărturisit blondina, potrivit cancan.ro.

Căsătoria nu este o prioritate pentru prezentatoarea Asia Express

Vedeta Antenei 1 trăiește perioada de carantină alături de Smiley, cei doi postând uneori Instastory-uri comune. Acum, prezentatoarea și artistul vorbesc fără probleme despre povestea lor de iubire din moment ce a devenit publică, fără să intre în detalii intime.

Cât despre căsătorie, prezentatoarea celui mai de succes show al momentului spune că nu a avut niciodată fantezia de a îmbrăca rochia de mireasă, așa cum se întâmplă în cazul altor femei care se visează de mici în fața altarului.

„Vă pot spune sincer că nu am visat niciodată cum va fi rochia mea de mireasă, nici când eram copilă. Eu nu îmi fac planuri îndelungate, nu sunt genul acesta de om”, a mai spus vedeta Antenei 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×