Cum arată fratele lui Speak. Toată lumea crede că sunt gemeni – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/04/2020, 15:41
Cum arată fratele lui Speak. Toată lumea crede că sunt gemeni – Foto
Fratele lui Speak locuiește în Statele Unite. Sursa foto: Instagram

Pe Speak îl știe o țară întreagă, însă puțini știu că finalistul de la Asia Express are un frate care îi seamănă leit.

Fratele lui Speak trăiește în Statele Unite ale Americii

Pe fratele fostului iubit al Adelinei Pestrițu îl cheamă Mircea Sprianu și locuiește de o bună vreme în Statele Unite ale Americii.

Cei doi seamănă atât de mult de zici că sunt frați gemeni. Îi diferențiază doar firele cărunte de păr pe care le are fratele artistului stabilit în America, altfel nu ai putea spune cine e Speak și cine e Mircea.

Despre fratele său, cântărețul a vorbit în anumite ocazii și a dezvăluit că este foarte bun la baschet, sport de care este pasionat de mic, notează spynews.ro.

Cântărețul și Ștefania, finaliști la Asia Express

Chiar dacă e o distanță de mii de kilometri între cei doi frați, asta nu îi împiedică să comunice des.

De altfel, Speak l-a vizitat aproape an de an pe Mircea în America și cu siguranță o va face din nou după ce se vor ridica restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

În semifinala Asia Express din 21 aprilie, Speak a avut de adresat un mesaj emoționant fratelui său, despre care a spus că a fost dintotdeauna un model de urmat în viață pentru el.

Cântărețul mai are un singur hop de trecut pentru câștigarea concursului de la Antena 1. Filmările s-au terminat în luna februarie, iar conform informațiilor apărute în presă, Speak și Ștefania au pierdut în finală în fața echipei formate din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Săptămâna trecută, telespectatorii au fost emoționați de gestul pe care l-a făcut Speak la Asia Express. Artistul a cerut-o de nevastă pe iubita lui, Ștefania, iar cei doi sunt deja ca și luați.

După ce va trece pandemie, aceștia se vor căsători și va fi cu siguranță nunta anului în showbiz-ul românesc, având în vedere popularitatea de care se bucură acum cei doi.

fratele lui speak
Așa arată Mircea, fratele lui Speak. Sursa foto: Facebook

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×