Ștefania a bătut recordul în Instagramul românesc. Sute de mii de like-uri strânse de poza sa cu Speak, după ce a fost cerută în căsătorie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/04/2020, 20:39
Ștefania a bătut recordul în Instagramul românesc. Sute de mii de like-uri strânse de poza sa cu Speak, după ce a fost cerută în căsătorie
Speak și Ștefania au doborât recordul de like-uri pe Instagram. Sursa foto: a1.ro

Surprinzător ca întotdeauna, Speak a profitat de calificarea în semifinala competiției Asia Express pentru a-și cere iubita în căsătorie, spre bucuria tuturor celor care au asistat la emoționanta scenă petrecută în Taiwan. Imediat după difuzarea ediției cu pricina, Ștefania nu a mai rezistat tentației de a le împărtăși fanilor gândurile și sentimentele sale, printr-o fotografie realizată în compania bărbatului care îi va deveni foarte curând partener de viață.

Ștefania a strâns sute de like-uri după ce a fost cerută în căsătorie pe Speak

Nici măcar frumoasei dansatoare nu i-a trecut prin minte impactul uriaș pe care postarea sa avea să-l aibă în scurt timp. În doar câteva ore, imaginea celor doi îndrăgostiți a reușit să strângă 277.000 de like-uri, cel mai mare număr înregistrat vreodată în România. Mândră nevoie mare, vedeta le-a mulțumit fanilor atât pentru recordul stabilit, cât și pentru mesajele, urările și felicitările cu care au bombardat-o pe Instagram.

În ediția din Asia Express, sezonul 3, difuzată în urmă cu câteva zile, concurenţilor li s-a cerut să scrie o scrisoare către partener. Imediat, Speak, inventiv și șugubăț cum îl știm, a profitat de ocazie pentru a-i face iubitei sale cea mai frumoasă declarație de dragoste. Iar asta nu e tot, pentru că textul s-a încheiat cu o cerere în căsătorie.

Vrei să fii soţia mea?”, a scris artistul în finalul textului, făcând-o pe Ștefania să izbucnească în lacrimi de fericire. La fel de emoționați au fost și ceilalți concurenți, care s-au apucat să facă planuri pentru viitoarea nuntă.

Fericitul eveniment se amână până ce va trece pandemia de coronavirus

Ștefan Sprianu, pe numele său din buletin, și-a luat inima în dinți și după trei ani de relație a cerut-o de soție pe Ștefania Codreanu, alias „Libelula”, iar bruneta nu a stat prea mult pe gânduri. A acceptat pe loc, așa că fericitul cuplu se pregătește cu siguranță de o nuntă ca în povești.

Artistul și partenera lui mai au, totuși, de așteptat până vor deveni soț și soție, pentru că România este în stare de urgență, din cauza pandemiei de COVID-19. Cei doi promit, însă, o petrecere pe cinste, de îndată ce pericolul va fi depășit. Iar printre invitați se vor număra cu siguranță ceilalți concurenți din Asia Express, dar și prezentatoarea Gina Pistol.

Născută în Galați, Ștefania este unicul copil al unui cuplu tânăr și open-minded, cu care a putut vorbi dintotdeauna deschis despre orice problemă, oricât de delicată ar fi fost ea. Imediat după absolvirea liceului de arte din oraș, a ales să se mute în București pentru a lucra cu unii dintre cei mai cunoscuți coregrafi din România, dar și cu artiști consacrați, precum INNA sau Smiley.

Chiar dacă dansul rămâne marea ei iubire, apariția lui Speak în viața frumoasei brunete a ajutat-o să-și regăsească pasiunea pentru muzică. Celebritatea a venit în urmă cu doi ani, atunci când a publicat un cover al piesei «Nentori», melodie interpretată de Arilena Ara și care a fost difuzată masiv la radio. După ce a publicat clipul pe canalul personal de YouTube, chiar Arilena a fost surprinsă de talentul Ștefaniei și a decis să o promoveze.

Imediat au apărut colaborările cu alți artiști consacrați de la noi, Nicole Cherry sau Emil Rengle fiind doar câteva exemple în acest sens. „Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă, el și-a dat seama că am voce și că am putea face lucruri foarte cool„, a dezvăluit Ștefania în momentul în care a venit vorba despre debutul său în lumea muzicii.

Această fotografie a strâns peste 277.000 de like-uri pe Instagram. Sursa foto: Instagram
Această fotografie a strâns peste 277.000 de like-uri pe Instagram. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×