Ștefania, fetița care învață la lumina lumânării va ajunge din nou în stradă: „Vor să construiască aici un supermarket”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/10/2018, 13:51
Ștefania, fetița care învață la lumina lumânării va ajunge din nou în stradă: „Vor să construiască aici un supermarket”
Ștefania, fetița de 8 ani, riscă să ajungă din nou pe stradă

Cazul Ștefaniei continuă să uluiască prin faptul că riscă pentru a doua oară să ajungă de unde a plecat în urmă cu puțin timp, pe străzi. Familia din care face parte micuța de 8 ani este destul de numeroasă, și nu are veniturile necesare pentru a se întreține cum trebuie.

Se pare că recent au luat la cunoștință faptul că în spațiul în care trăiesc se va construi un bloc sau un supermarket. Familia Cornea riscă acum să ajungă în stradă din luna noiembrie a anului curent cu cei 5 copii.

Ștefania, din nou în stradă

Familia Ștefaniei a primit un ordin de evacuare de la propietarul terenului spațiului unde locuiește. Aceștia vor fi nevoiți să părăsească domiciuliu din luna noiembrie a anului 2018 datorită noilor construcții intenționate de proprietar. „Ne-au trimis hârtie, vor să construiască aici un supermarket sau un bloc de locuințe. Nu suntem doar noi aici, sunt mai multe familii cu copii. După un an de când ne-am înscris în audiență, ne-a primit domnul primar.

Baraca familiei Cornea
Baraca în care locuiesc cei 5 copii ai familiei Cornea

Știți cât a stat de vorbă cu noi? Cinci minute. A ieșit din birou un pic și apoi a intrat la loc. Ne-a spus că nu are cum să ne ajute, să ne dea locuință socială. Cel mult poate să ne aprobe un ajutor la plata chiriei”, a povestit mama Ștefaniei. Mama fetiței face un apel disperat la Primărie pentru a i se oferi ei și familiei măcar un container unde să poată locui pe timpul sezonului rece care urmează.

Ștefania, fetița care își învață lecțiile la lumina lumânării
Ștefania, fetița care își învață lecțiile la lumina lumânării

„Proprietarii se uită la noi și mai văd că suntem și cu mulți copii, cine să ne primească? Să ne dea primăria măcar un container să stăm, că aici plouă mai rău ca afară, nu ține acoperișul deloc”, a mai declarat femeia care va ajunge în stradă cu cei 5 copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×