STB, măsuri urgente de prevenție! Se închid mai multe centre de vânzări

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
20/03/2020, 18:23
STB, măsuri urgente de prevenție! Se închid mai multe centre de vânzăriGALERIE FOTO
STB închide mai multe centre de vânzări. Sursa foto - hepta.ro

STB a anunțat măsuri urgente de prevenție, drept pentru care o parte din centrele de vânzare vor fi închise începând de luni, 23 martie 2020. Totul se întâmplă din motive de protejare atât a călătorilor, cât şi a angajaţilor.

STB, măsuri urgente de prevenție!

Astfel, rămân la dispoziţia publicului doar 60 de centre, cu orar de funcţionare între orele 6.00-20.00 în timpul săptămânii şi între orele 8.00-15.00 în weekend.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mai mult de atât, STB SA recomandă călătorilor ca în această perioadă să utilizeze preponderent modalităţile alternative de achiziţie şi de plată a călătoriei, puse la dispoziţie.

Se închid mai multe centre de vânzări

Printre acestea se află încărcarea online a cardului de transport nominal, plata prin intermediul aplicaţiei de mobil BPay sau plata prin SMS. Aplicaţia gratuită BPay permite achiziţionarea de titluri de călătorie direct de pe telefonul mobil de tip smartphone cu conexiune la internet, fără a fi necesară existenţa unui card de transport.

Detalii privind metodele alternative de plată, precum şi lista centrelor care vor fi deschise începând de luni, pot fi găsite pe site-ul STB SA ( www.stbsa.ro ).

Vor continua să funcţioneze centrele din zonele cele mai tranzitate de public, precum şi cele din punctele esenţiale ale oraşului, precum Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni.

Un alt detaliu interesant este acela că majoritatea punctelor de vânzare ce rămân deschise începând de luni sunt cele de emitere şi reîncărcare carduri (49).

De aici se pot procura toate titlurile de călătorie, inclusiv abonamente cu preţ întreg şi redus, cu înregistrarea imediată în sistem.

Nu mai puțin de 11 centre vor fi de tip offline, care pot emite doar carduri de transport nenominale sau pot reîncărca, pe orice tip de card, orice titlu de călătorie, dar fără preţ redus.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×