Stare bună pentru cei doi elevi din Timișoara! ”Nu prezintă simptome, sunt sub observație medicală”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
06/03/2020, 12:33
Stare bună pentru cei doi elevi din Timișoara! ”Nu prezintă simptome, sunt sub observație medicală”GALERIE FOTO
Cei doi elevi sunt izolați. Sursa foto - Profimedia

Stare bună pentru cei doi elevi din Timișoara! Tinerii de 16 ani diagnosticaţi cu coronavirus se simt bine și nu prezintă simptome. Pacienţii internaţi la Iaşi şi Cluj – Napoca prezintă o stare de sănătate ameliorată faţă de momentul internării, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Stare bună pentru cei doi elevi din Timișoara!

Sursa spune că în carantină instituţionalizată sunt 21 de persoane pentru care se fac verificări, iar alte 12158 persoane sunt în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală. Joi au ieşit din carantină instituţionalizată 14 persoane, ale căror teste au fost negative la infectarea cu virusul COVID – 19.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Până astăzi, 6 martie, la nivel naţional au fost confirmate 7 cazuri de cetăţeni infectaţi cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 7 cetăţeni care au contactat virusul, 3 sunt declaraţi vindecaţi.

”Nu prezintă simptome, sunt sub observație medicală”

Unul a fost externat, iar ceilalţi doi rămân, momentan, sub observaţie medicală, în spital, conform deciziei medicilor din Timişoara. Cei 4 pacienţi care sunt încă purtători ai virusului sunt internaţi în unităţi medicale din Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Starea de sănătate a tinerilor de 16 ani internaţi la Timişoara este bună, neavând simptome. Pacienţii internaţi la Iaşi şi Cluj – Napoca prezintă o stare de sănătate ameliorată faţă de momentul internării în spital”, anunţă Grupul de comunicare strategică.

De asemenea, un cetăţean român a fost depistat pozitiv cu virusul COVID – 19 (coronavirus) pe teritoriul Italiei. Potrivit autorităţilor italiene, femeia a contactat o formă uşoară, este în stare bună şi a fost plasată în carantină la domiciliu.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 96 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112 şi 1086 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetăţenilor.

”Le reamintim cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE.

De asemenea, cetăţenii români din străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20”, se arată într-un comunicat al Grupului de comunicare strategică.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×