S-a lăsat injectată cu un vaccin pentru coronavirus netestat! Doctorul chinez a făcut-o din loialitate față de Partidul Comunist din China

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/03/2020, 11:34
S-a lăsat injectată cu un vaccin pentru coronavirus netestat! Doctorul chinez a făcut-o din loialitate față de Partidul Comunist din China GALERIE FOTO
Vaccinul a fost făcut în prezența unui fotograf. Sursa foto - weibo

S-a lăsat injectată cu un vaccin pentru coronavirus netestat! Este povestea unei doctorițe din China care a uimit pe toată lumea. Aceasta a ales ca momentul injecției să fie fotografiat și transmis în întreaga lume.

S-a lăsat injectată cu un vaccin pentru coronavirus netestat!

Spune că a recurs la acest gest din loialitate față de Partidul Comunist din China.

De altfel, cercetătorii din țară au încercat cu insistență să găsească o modalitate de a combate COVID-19. De regulă, durează luni de zile până se ajunge la un rezultat, după care acesta este supus la tot felul de teste, inclusiv pe animale, înainte de a fi aprobat.

Doctorul chinez a făcut-o din loialitate față de Partidul Comunist din China

Acum, medicul Chen Wei nu a mai așteptat îndeplinirea acestor pași și a folosit vaccinul neaprobat direct pe ea.

În fața unui fotograf, femeia de 54 de ani a fost injectată cu vaccinul de către o altă persoană care purta un echipament complet de protecție.

Epidemiolog de renume mondial și general în Armata Populară de Eliberare a Chinei, Chen Wei a ținut să arate prin acest gest că țara ei se mișcă rapid cu vaccinul contra coronavirusului.

Mai mult de atât, alți șase membri ai echipei medicale au primit vaccinul. De remarcat că imagini din timpul vaccinului au fost postate pe pagina armatei de pe o rețea socială chineză – Weibo, dar acestea au fost șterse la puțin timp.

„Facem tot ce putem pentru a dezvolta vaccinul. Trebuie să ne străduim să aducem vaccinul și să oferim suport tehnic puternic pentru câștigarea acestei bătălii”, a spus medicul într-un interviu pentru televiziunea chineză.

De remarcat că medicul Wei a făcut parte din echipa care a dezvoltat primul vaccin împotriva Ebola, în 2014 și a contribuit și la combaterea focarului SARS, la începutul anilor 2000.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×