Sperietură mare pentru Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu! Au ajuns cu fetița la spital

Ana Chivu   
în Poze haioase
02/10/2018, 23:22
Sperietură mare pentru Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu! Au ajuns cu fetița la spital GALERIE FOTO
Mădălin și Cristina Ionescu au ajuns de urgență la spital cu micuța acestora

Fostul prezentator, Mădălin Ionescu și jurnalista, Cristina Șișcanu, au avut un moment de cumpănă cu fetița lor. Petra are 1 an și 5 luni și s-a luptat o perioadă cu o gripă care părea că nu mai dispare. Părinții săi au dus-o imediat la spital, pentru verdictul medicilor și pentru un posibil tratament.

Se pare că răceala le-a dat de cap celor doi, care s-au speriat destul de tare când au văzut starea fetiței. Cristina Șiscanu a povestit că micuța a avut clipe în care abia mai respira și nu putea să mănânce.

Mădălin și Cristina Ionescu, la spital cu fetița

Fostul moderator al emisiunii de noapte „WowBiz” a ajuns de urgență la spital cu Petra. Mama ei, Cristina Șișcanu, a spus că s-au luptat timp de o lună de zile cu gripa, doar că după multe încercări de a o vindeca, au decis că intervenția medicilor este cea mai potrivită.

Cristina Șișcanu și Petra, după externarea din spital
Cristina Șișcanu și Petra, după externarea din spital

„M-am speriat îngrozitor! Petra nu a avut nimic până acum și nu am știut cum să reacționez. În prima fază, a răcit puternic, probabil din cauza mea și a lui Mădălin căci și noi ne-am luptat cu o gripă extrem de păcătoasă în ultima lună. Am ajuns la spital cu ea, atât de grav a fost totul. Medicii au consultat-o și, imediat, au decis să îi administreze un tratament care să o vindece”, a mărturisit jurnalista Cristina Șișcanu pentru wowbiz.ro

Cristina Șișcanu la plimbare cu fetița ei, Petra
Cristina Șișcanu la plimbare cu fetița ei, Petra

Din nefericire, la scurt timp după ce au plecat din spital, când credeau că tot chinul s-a terminat pentru Petra, dar și pentru ei, micuța s-a simțit din nou rău. „După răceală, Petra a făcut stomatită. Sărăcuța abia respira, nu putea să înghită nimic, vă spun sincer că îi dădeam să mănânce într-o oră și ceva. M-am panicat iar! Este greu pentru o mamă să-și vadă copilul suferind. Nu vă spun prin ce stări am trecut. În fine, am sunat iar la doctor, iar acesta mi-a recomandat să-i suplimentez copilului meu tratamentul medicamentos. Din fericire, starea micuței s-a ameliorat încer, încet și chiar și-a revenit. Acum, greul a trecut, ea este mai bine și atât eu, cât și Mădălin ne-am mai liniștit”, a mai povestit aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×