Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor UK! Ce i s-a întâmplat

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
01/10/2018, 19:26
Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor UK! Ce i s-a întâmplat GALERIE FOTO
Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor UK

Cezar Ouatu a fost eliminat din concursul X Factor UK, în această seară, luni, 1 octombrie 2018. Chiar dacă inițial primise un loc în echipa Aydei Williams, soția lui Robbie Williams, românul a părăsit competiția, în cele din urmă. Singura ipoteză în care Cezar Ouatu ar mai putea face parte din acest concurs ar fi aceea ca juriul să îl cheme, așa cum a fost cazul faimoasei trupe One Direction.

Cezar Ouatu a fost foarte dezamăgit după eliminarea de la X Factor
Cezar Ouatu a fost foarte dezamăgit după eliminarea de la X Factor

Cezar ouatu a fost eliminat de la X Factor UK, chiar dacă a impresionat de fiecare dată juriul cu prestațiile sale. Decizia finală a fost una șocanță pentru toată lumea, tocmai pentru că a avut numai susțineri peste media competitorilor săi. Locul lui Cezar Ouatu a fost luat de Janice Robinson, în vârstă de 50 de ani, care a fost și la înălțime cu o interpretare de zile mari a piesei ”(You Make Me Feel Like) A Natural Woman“ a Arethei Franklin.

Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor

Cezar Ouatu a părăsit X Factor UK vizibil dezamăgit. Când a aflat decizia Aydei Williams care a preferat-o pe Janice Robinson în locul lui, contr-tenorul a îmbrățișat-o pe coechipera lui și a părăsit scena foarte întristat.

Dezamăgire mare și de partea românilor care au fost alături de Cezar Ouatu pe toată perioada competiției. Aceștia au fost chiar furioși când au auzit că artistului i-a fost rușine să spună că vine din România. El a declarat în fața juraților că, de fapt, a fost crescut în Italia. Toate aceste reacții au stârnit nemulțumire în rândul celor de acasă care nu au fost foarte încântați să asiste la o astfel de scenă, chiar și din fața televizioarelor. Cu toate acestea, prestațiile românului au fost impecabile, asyfel că acesta a fost aplaudat în picioare de Simon Cowell și Robbie Williams.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×