Cezar Ouatu, în a doua etapă la X Factor! Cum s-a descurat, după ce a spus că e din Italia

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/10/2018, 09:26
Cezar Ouatu, în a doua etapă la X Factor! Cum s-a descurat, după ce a spus că e din Italia GALERIE FOTO
Dacă prima oară a spus firav că este româno-italian, acum a spus hotărât că vine din Italia

Cezar Ouatu stârnește iar controverse după a doua apariție la X Factor din Marea Britanie. Acesta a fost aplaudat la scenă deschisă, iar juriul se pare că s-a obișnuit să-l laude înaintea terminării piesei, în picioare. Din păcate, acasă, în România, și-a mai făcut odată fanii să comenteze vehement.

Totul a pornit de la faptul că a ales să spună, pentru a doua oară, că este din Italia. Cu toate că solistul a spus public după prima apriție televizată a emisiunii de talente că nu îi este rușine că este român, a doua audiție l-a făcut să se contrazică, afirmând hotărât că este italian.

Cezar Ouatu, a doua parte a audițiilor X Factor Anglia

Contratenorul a avut succes și de data asta, nimeni nu se temea de acest lucru, însă a adus multe critici în România din cauza faptului că pare că nu vrea să-și recunoască naționalitatea. „Bună, numele meu este Cezar Ouatu. Am 38 de ani și sunt din Italia”, s-a prezentat acesta pentru a doua oarp pe scena X Factor Marea Britanie.

Cântărețul a avut o prestație nemaipomenită, care i-a lăsat din nou pe jurați cu gurile căscate. Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams și Louis Tommlinson au părut extaziați la sfârșitul momentului. „Ai captivat toată atenţia şi de această dată. A fost absolut uimitor. Foarte, foarte bine”, i-a spus juratul, Louis Tomlinson.

Cezar Ouatu se ferește să se numească român?

După apariția primei emisiuni a concursului de talente britanic, contratenorul și-a atras nenumărate critici. Cauza a fost afirmația primă a artistului care s-a numit româno-italian. „M-am născut în România, dar am crescut în Italia“, a spus Cezar Ouatu la prima apariție. Comentariile fanilor români n-au întârziat să apară pe site-urile de socializare, unde s-au arătat deranjați de alegerea făcută. Alții i-au găsit scuze și au temperat tabăra opusă spunând că din cauza credinței că românii nu sunt priviți prea bine în area Britanie, s-a numit de altă naționalitate.

„Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român? Când am fost la concertele tale ne spuneai ce mândru eşti de originile tale, de familia ta. Ce s-a schimbat? Succes în continuare, italianule!“, „Felicitări, dar sunt mâhnită pentru faptul că îţi este ruşine că eşti român!“, „Felicitări, dar să înţeleg că nu mai eşti român?“, „Unlike pentru minciuna ieftină servită celor din juriu“, „Respect pentru interpretare, însă ruşine pentru negarea faptului că eşti român. Asta înseamnă umilinţa românului în faţa străinilor!“, au fost unele din comentariile fanilor artistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×