Cum răspunde Cezar Ouatu după ce fanii i-au reproșat că i-a fost rușine să se declare român?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/09/2018, 10:41
Cum răspunde Cezar Ouatu după ce fanii i-au reproșat că i-a fost rușine să se declare român? GALERIE FOTO
Cum răspunde Cezar Ouatu după ce fanii i-au reproșat că i-a fost rușine să se declare român?

Cezar Ouatu a spus pe scena X Factor Marea Britanie că nu este român, așa că fanii n-au întârziat cu comentariile răutăcioase. Nu puține au fost criticile în urma momentului contratenorului de pe scena emisiunii de talente a britanicilor, mai ales că acesta a menționat că doar s-a născut în România, și că parcursul înfloritor l-a făcut în Italia.

Fanii pe care îi are în țară au sărit imediat cu reproșuri la adresa afirmațiilor artistului, spunându-i că a uitat de unde a plecat. Se pare că polemica l-a făcut să-și piardă admirația multora din România. Cezar Ouatu a dezvăluit că o parte din momentul său a fost tăiat la montaj, de unde și unele  declarații lipsă, iar mai apoi a explicat de ce consideră româno-italian.

Lui Cezar Ouatu îi este rușine că este român?

Artistul a participat în urmă cu puțin timp la audițiile show-ului de talente X Factor din Marea Britanie, unde a reușit să uluiască juriul cu vocea sa minuțios lucrată și cu experiența pe care o are în domeniu. Doar că și-a dezamăgit numeroși fani din țara sa natală în declarațiile pe care le-a făcut în discuția cu juriul. Contratenorul Cezar Ouatu a creat două tabere în ceea ce-i privește pe fanii acestuia. Unii români s-au înghesuit să îi spună că performanța sa a fost remarcabilă, și că sunt extrem de mândri de parcursul pe care îl are, iar alții i-au reproșat vehement că s-a ferit să spună că este cu adevărat român. „M-am născut în România, dar am crescut în Italia“, a spus Cezar Ouatu pe scena emisiunii britanice.

Cezar Ouatu i-a lăsat pe toți cu gura căscată în timpul momentului său
Cezar Ouatu i-a lăsat pe toți cu gura căscată în timpul momentului său

Unii telespectatori români sunt de părere că artistul a ales să precizeze acest lucru din cauza credinței că românii nu sunt priviți prea bine în Marea Britanie.
„Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român? Când am fost la concertele tale ne spuneai ce mândru eşti de originile tale, de familia ta. Ce s-a schimbat? Succes în continuare, italianule!“, „Felicitări, dar sunt mâhnită pentru faptul că îţi este ruşine că eşti român!“, „Felicitări, dar să înţeleg că nu mai eşti român?“, „Unlike pentru minciuna ieftină servită celor din juriu“, „Respect pentru interpretare, însă ruşine pentru negarea faptului că eşti român. Asta înseamnă umilinţa românului în faţa străinilor!“, câteva comentarii care l-au pus la zid în urma prestației artistului.

Cum a clarificat afirmațiile făcute?

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici“, a declarat contratenorul la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×