Speak, marcat de experiența Asia Express: ”Mi-am revenit după vreo două săptămâni”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/04/2020, 09:50
Speak, marcat de experiența Asia Express: ”Mi-am revenit după vreo două săptămâni”
Speak, marcat de experiența Asia Express: ”Mi-am revenit după vreo două săptămâni”. Sursa foto: Instagram.com

Speak și iubita lui Ștefania formează una dintre echipele din competiția „Asia Express” difuzată la postul de televiziune Antena 1 fiind unii dintre concurenții văzuți câștigători. Cei doi au mărturisit că la întoarcerea pe meleagurile natale au trebuie să se readapteze, iar artistul și-a revenit după două săptămâni de stat în casă.

Speak și-a revenit destul de greu după încheierea filmărilor de la Asia Express

Speak, pe numele adevărat Ștefan Sprianu, a dat dovadă de curaj, perseverență și ambiție în show-ul „Asia Express”, însă cântărețul a rămas marcat de experiențele prin care a fost nevoit să treacă în Taiwan și Filipine alături de iubita sa Ștefania.

Cunoscutul artist a mărturisit că a revenit destul de greu la cursul normal al vieții și a fost nevoit să stea în casă două săptămâni, perioadă în care și-a încărcat bateriile.

„Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat”, a povestit cântărețul în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars, relatează viva.ro.

Artistul a fost îndrumat spre terapie, dar nu a vrut asta

Concurentul din competiția de la Antena 1 a mărturisit că a avut nevoie de terapie pentru a-și relua activitățile normale, dar Ștefania a povestit că nu a mers la aceste ședințe de aceea Speak și-a revenit greu după experiența „Asia Express”.

„A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu”, a completat Ştefania, potrivit sursei menționate anterior.

Experiența Asia Express a fost dificilă pentru majoritatea echipelor, însă Speak și Ștefania s-au avut unul pe celălalt și s-au sprijinit la greu atunci când a fost nevoie. Cei doi au format una dintre cele mai sudate echipe chiar și în momentele în care se certau, discuțiile lor stârnind uneori amuzamentul telespectatorilor.

„Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”, a mai spus iubita artistului.

Ștefania a căpătat notorietate în urma participării la „Asia Express”

Tânăra în vârstă de 23 de ani poreclită „Libelula” a fost extrem de apreciată de oameni datorită maturității și sincerității de care a dat dovadă. Frumoasa brunetă a primit la scurt timp după încheierea filmărilor pentru „Asia Express” propuneri pentru a face reclamă unor produse de înfrumusețare, dar și linii vestimentare.

Dacă înainte de participarea în show-ul de la Antena 1 iubita lui Speak nu era foarte cunoscută, iată că acum melodiile sale au fost ascultate în număr foarte mare și chiar a adunat într-un timp foarte scurt milioane de vizualizări. Ștefania s-a ales așadar cu câteva mii de euro bunicele în cont.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×