Ștefania, gest incredibil la Asia Express! L-a scos din minți pe Speak: „Să nu mai faci asta niciodată, ne despărțim

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/03/2020, 16:56
Ștefania, gest incredibil la Asia Express! L-a scos din minți pe Speak: „Să nu mai faci asta niciodată, ne despărțim
Ștefania și Speak întâmpină dificultăți pe traseul comperiției Asia Express. Sursa foto: a1.ro

Chiar dacă formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri ale showbiz-ului românesc, Ștefania și Speak nu duc lipsă de momente mai puțin plăcute. Asta pentru că gelozia reușește să se strecoare chiar și acolo unde iubirea nu cunoaște limite, mai ales în contextul unei competiții precum Asia Express, în care stresul și oboseala dau naștere la conflicte nedorite.

Speak, scos din minți de gestul Ștefaniei. Cei doi s-au certat la Asia Express

Așa s-a întâmplat și în ediția difuzată duminică seara, când carismaticul artist și-a certat iubita, după ce aceasta i-a propus o măsură radicală pentru a face rost de o mașină care să-i ajute în cursa lor pentru imunitate.

Frumoasa brunetă a vrut să le arate posteriorul șoferilor care treceau în goană pe lângă ei, în speranța că unul dintre ei va fi îndeajuns de fascinat de „priveliște” încât să oprească.

Gelos din fire, Speak și-a avertizat partenera de viață că un astfel de gest va pune capăt relației lor. „Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!”, i-a transmis acesta, iar explicația dansatoarei nu a întârziat să apară. „Când intervine disperarea, nu mai știu ce să fac”, și-a justificat Ștefania propunerea mai puțin ortodoxă.

Bat clopote de nuntă după Asia Express! Speak o ia de soție pe Ștefania

În ciuda tensiunilor din timpul concursului, cei doi se iubesc la nebunie și sunt pregătiți să își ducă relația la un alt nivel. Într-un interviu acordat recent, Speak a dezvăluit că micile certuri de pe traseul Asiei Express nu au făcut altceva decât să îi întărească convingerea că Ștefania este femeia pe care își dorește să o aibă alături pentru tot restul vieții.

Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți.

Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a declarat Speak.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×