Cine este Ștefania, perechea lui Speak de la Asia Express! S-a cuplat cu ea după despărțirea de Adelina Pestrițu

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
22/10/2019, 17:09
Cine este Ștefania, perechea lui Speak de la Asia Express! S-a cuplat cu ea după despărțirea de Adelina Pestrițu GALERIE FOTO
Cine este Ștefania, perechea lui Speak de la Asia Express. Srsa foto: antena1.ro

Cine este Ștefania, perechea lui Speak de la Asia Express! Cei doi s-au înhămat într-un proiect foarte ambițios, care îl ține treaz pe Speak, iar atunci când adoarme, are coșmaruri! Vorbim despre emisiunea Asia Express, de la Antena 1, acolo unde cei doi vor concura pentru marele premiu.

Cine este Ștefania, perechea lui Speak de la Asia Express

Ștefania este nimeni alta decât iubita cântărețului, Și ea este artistă. A fost dansatoare și a apărut în videoclipurile mai multor vedete de la noi, cum ar fi Inna, care a folosit-o în videoclipul piesei Ruleta. Recent, artista s-a lansat și în muzică și chiar are succes. Ultima melodie a fost pe locul întâi în preferințele internauților.

Atât Ștefania, cât și Speak, au lansat câte o piesă care se de un succes răsunător, încă din prima zi. Piesa «Aleg să iert» a fost locul 1 în Trendigul de pe Youtube timp de câteva zile, iar cea lansată de Speak, «M-ai lăsat să te las», a reușit să atingă locul 3, în cadrul aceluiași top. Deși ambele melodii au fost compuse de Speak, iată că, piesa ei a fost mai apreciată de fani.

Cine este Ștefania, perechea lui Speak de la Asia Express
Cine este Ștefania, perechea lui Speak de la Asia Express. Sursa foto: click.ro

Speak are coșmaruri de când s-a înscris în Asia Express

Ștefania are un succes enorm în muzică, dar și în mediul online, fiind foarte apreciată pe rețelele de socializare, aproape la fel de mult ca și iubitul ei, în vârstă de 32 de ani.

S-a născut în Galați, unde a studiat la Liceul de arte «Dimitrie Cuclin», loc unde s-a îndrăgostit de muzică și dans. Este singură la părinți, deoarece așa și-a dorit ea. ”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara artista.

Acum, cei doi au pornit împreună pe ”Drumul Comorilor” de la Asia Express. Emisiunea fenomen va avea loc în Filipine și Taiwan, iar concurenții vor avea un dolar pe zi și vor fi nevoiți să-și găsească singuri cazare, mâncare și transport!

„Asia Express este pentru mine o considerabilă ieșire din zona de confort. O să văd exact care-mi sunt limitele și sper să mi le și depășesc. Ca să fiu sincer, nu sunt prea nerăbdător să înceapă… Număr zilele și nu știu cum să mai trag de ele, nu dorm bine, visez urât, mă gândesc la ce-i mai rău, dar totodată știu că îmi fac eu prea multe filme. Mă cam sperie partea de igienă și  faptul că trebuie să ne găsim constant cazare. Una peste alta, sunt convins că va fi experiența vieții mele”, a declarat Speak.

„Asia Express înseamnă o mare încercare, dar și o super provocare. Sunt convinsă că vom avea nervii întinși la maximum. Eu, spre deosebire de Ștefan, sunt foarte nerăbdătoare să înceapă cursa, dar cred nu știu încă în ce mă bag. Ce mă sperie în momentul de față e faptul că voi fi ruptă de casă o perioadă și mi-e groază când mă gândesc că nu o să mănânc când am eu chef…și eu am chef non-stop de mâncare. Aaaa, și partea cu lipsa de somn va fi destul de complicată dar… să înceeeeaapă Asia Express!”, spune și Ștefania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×