Liviu Vârciu și Speak s-au întâlnit într-un club! Ce s-a întâmplat între cei doi „foști” ai Adelinei Pestrițu

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
10/02/2019, 15:37
Liviu Vârciu și Speak s-au întâlnit într-un club! Ce s-a întâmplat între cei doi „foști” ai Adelinei Pestrițu GALERIE FOTO
Liviu Vârciu și Speak, foștii iubiți ai Adelinei Pestrițu, s-au întâlnit în club

Liviu Vârciu și Speak s-au întâlnit într-un club și s-au fotografiat împreună. Poza cu cei doi foști iubiți ai Adelinei Pestrițu a fost postată pe Instagram, unde a strâns foarte repede mii de aprecieri, iar printre cei care au comentat postarea s-a numărit chiar… Adelina.

Flick a povestit în cadrul emisiunii ZaZa Sing că se afla în club alături de Speak, moment în care a fost sunat de Liviu Vârciu, pe care l-a invitat la petrecere, fără să realizeze că cei doi sunt foștii iubiți ai Adelinei Pestrițu. M-am îmbătat atât de tare, m-a sunat Liviu și i-am zis să vină în club, la masa noastră. Uitasem că sunt cu Speak”, a spus Flick.

Liviu Vârciu și Speak, foștii iubiți ai Adelinei Pestrițu, s-au întâlnit în club

Liviu Vârciu a vorbit și el despre momentul în care s-a întâlnit cu Speak în club. „A fost bine până la urmă. Ne-am împrietenit, am făcut poze”, a spus Liviu în cadrul emisiunii ZaZa Sing, iar Flick a încheiat: Speak a pus poza pe net. Da, mă, pe Instagram!”

Fotografia cu Flick, Liviu și Speak în club
Fotografia cu Flick, Liviu și Speak în club

Flick a adăugat pe rețeaua de socializare comentariul „Sâmbătă, la ora 3, i-am unit pe foștii ei.” Printre persoanele care au comentat fotografia s-a numărat chiar Adelina Pestrițu, care a scris: „Și eu pe la ora 4 am văzut cât vă duce capu.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×