Liviu Vârciu, cadou de la Asia Express! ”N-au avut ce să-mi dea cadou…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/11/2018, 21:28
Liviu Vârciu, cadou de la Asia Express! ”N-au avut ce să-mi dea cadou…”
Cadoul lui Liviu Vârciu, de ziua sa

Liviu Vârciu a primit un cadou neașteptat de la Asia Express! Actor și-a sărbătorit ziua de nume inedit în acest an. Acesta, aflându-se la show-ul televizat Asia Espress, nu a putut să-și sărbătorească onomastica precum o făcea în mod normal. Dar, cu toate acestea, se pare că și în acest an a fost surprins cu un dar cu totul diferit. Și, chiar dacă se află departe de cei dragi, departe de magazinele din care în mod normal cineva i-ar putea cumpăra cadouri,  imposibilul a devenit posibil. Iar, cum Liviu a trecut prin multe în viață, a știut să se descurce și în această situație, ba mai mult, a arătat și fanilor, pentru a le oferi și lor un zâmbet.

Acesta s-a filmat, purtându-și darul cu mândrie. În timp ce fanii se înghesuiau pe contul său de Instagram să-i ureze toate cele bune de ziua lui, aceștia au rămas surprinși de cum s-a prezentat în fața lor, dar s-au și amuzat de înfățișarea sa. Printre imaginile care vor rămâne o amintire frumoasă, a spus și că a fost surprins, dar și-a arătat și mulțumirile pentru cadoul de-a dreptul inedit. ”N-au avut ce să-mi dea cadou pentru că e ziua mea, mi-au dat o vopsea. Mi-au dat o vopsea pe față. Ce să zic…le mulțumesc”, a spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, cadou de la Asia Express!

Liviu varciu, cadou neaspteptat de la Asia express
Noua formulă de prezentatori ai show-ului Asia Express

Cât despre ce s-a mai întâmplat în viața vedetei și care a fost lucrul neprețuit pe care l-a luat cu el în Asia, vă reamintim imediat. Este știu că își iubește fiica, pe Carmina(16 ani) enorm, iar, pentru că dragostea pentru ea este mare, ar face orice să o mulțumească, până și un tatuaj.

Cei doi au fost, în această vară, la un salon special de tatuaj pentru a-și impregna pe piele un mesaj emoționant, în limba engleză. Pe antebrațul Carminei scrie: ”Atât timp cât trăiesc”, iar pe cea a lui Vârciu ”Tu vei fi copilul meu”. Iar acesta sigur este lucrul neprețuit pe care îl va lua oricunde cu el, nu numai în Asia, pentru a avea în piele ceva ce-i amintește de fiica lui și nu numai în suflet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×