Liviu Vârciu, pe mâna medicilor! Actorul a împărtășit cu fanii momentele lui grele

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/10/2018, 19:37
Liviu Vârciu, pe mâna medicilor! Actorul a împărtășit cu fanii momentele lui grele GALERIE FOTO
Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Actorul a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare momentele lui grele. Vedeta se pare că are o răceală cruntă de care nu mai scapă de două săptămâni de zile. Iar, cum tratamentele pe care le-a luat nu au funcționat, acesta a ajuns și la spital. Din cauza faptului că începea să se simtă din ce în ce mai rău, ziua de astăzi, 2 octombrie,  l-a găsit la spital. Actorul din ”Fructul Oprit”, de pe postul Antena 1, a lăsat pentru admiratorii săi de pe Instagram un filmuleț în care îi anunță că nu se simte bine, filmându-se cu branula la mâna, stând cuminte, conform indicațiilor medicilor, pe patul de spital. Dar, cu toate că la momentul acela nu era în forma sa cea mai bună, a continuat să fie pozitiv și glumeț, ca de obicei. Actorul a început să cânte ”Și m-am îmbolnăvit știi bine, știi bine, știi bine…Și mă fac bine, mă fac bine!”, a cântat Liviu Vârciu pe fundalul unei imagini pe care pe mulți i-ar înmuia.

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Acesta s-a filmat cu branula la mâna
Liviu Vârciu, cu branula la mână, pe patul de spital

Liviu Vârciu, din nou pe mâna medicilor!

Însă, acum două ore, acesta a mai postat un mesaj prin care le-a expus fanilor că s-a pus pe picioare, după vizita la instituția medicală. Arătând că are toate calitățile, Liviu Vârciu a demonstrat că este și un bun bucătar, filmându-se făcând clătite.

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor
Liviu Vârciu, făcând clătite

Dar, aceasta nu este prima dată când artistul ajunge la medic. Acest an se pare că este șubred din punct de vedere al sănătății , ajungând de mai multe ori pe mâna doctorilor. În luna augut, anul curent, actorul a mai trecut prin momente dificile, informându-i pe fani tot prin intermediul tot aceleiași rețele de socializare. Atunci, Liviu Vârciu nu a declara motivul pentru care a ajuns să stea pe un pat de spital, însă a spus, în interiorul filmulețului că se simte bine. ”Uite așa. Mi-a făcut doctor buba. Mă simt extraordinat. Sunt un pic anesteziat, dar sunt bine. O să vin mai des aici, la Spitalul de Urgență, ca să-mi facă anestezii de astea să mă simt bine”, a susținut Liviu Vârciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×