Concurenții Asia Express 2 se pregătesc să plece în Sri Lanka și India!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/10/2018, 11:30
Concurenții Asia Express 2 se pregătesc să plece în Sri Lanka și India! GALERIE FOTO
Iată concurenții Asia Express! Al doilea sezon se va filma în Sri Lanka și India

Aventura de la Asia Express începe în curând! Iată ce concurenți se pregătesc pentru a pleca în India și Sri Lanka, loc în care se filmează cel de-al doilea sezon al show-ului. Postul Antena 1 pregătește noua formulă a emisiunii care se filmează în diferite zone de pe glob. Față de anul trecut, perechile participante sunt provocate să pargurgă peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka și India. Dar, aceasta nu este singura noutate ce va surprinde plăcut telespectatorii!

Cei care îndrăgesc show-ul, vor urmări acum parcursul a 9 perechi care se vor întrece în această aventură. Iar, cu toate că restul regulilor, cele legate de supraviețuire, de primirea unui singur euro pe zi, de cazare și găsirea unui transport rămân neschimbate, un aspect foarte important, se modifică. Sezonul care se va filma în India, va avea la cârma lui de acum 3 oameni care vor urmări îndeaproape demersul concurenților: Gina Pistol, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu. De asemenea, și Gina Pistol a comentat acest aspect. Vedeta pare extrem de fericită de noua formulă de prezentatori. ”Voi doi formați un cuplu nemaipomenit”, a spus prezentatoarea.

Iată care sunt perechile care își fac bagajele pentru India

Concurentii de la Asia Express se pregătesc să plece în Sri Lanka și India
Gina Pistol, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, noul trio de prezentatori al show-ului ”Asia Express”

Acestea fiind zise, să vedem și cine sunt curajoșii participanți din anul acesta. Conform Click!, printre perechile care vor trece prin apă și foc în cadrul competiției se află și: Ruby, alături de iubitul ei, Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate, Margherita de la Clejani, cu Șerban Copoț.

Totodată, pe același model din zezonul trecut, unde au participat doi frați(Cătălin Moroșanu și fratele lui) vin anul acesta surorile Claudia(Cream) și Paula. De asemenea, din infotmațiile din presă, pe micile ecrane va mai apărea și cuplul de actori format din Cosmin Seleși și Anca Sigartău. Printre cei enumerați mai sus, se vor afla și Anda Adam și soțul ei Sorin Niculescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×