Ce emisiune va prezenta Dorian Popa la Antena 1?

Ana Chivu  
înStiri mondene
23/09/2018, 11:39
Ce emisiune va prezenta Dorian Popa la Antena 1?GALERIE FOTO
Dorian Popa va fi co-prezentator al emisiunii de noapte "Extra Night Show"

Dorian Popa va fi prezentator la Antena 1!  În urma accidentării la emisiunea de aventură „Ultimul Trib”, solistul a primit oferta de a deveni co-prezentator al unei emisiuni de succes. Iubitul cântăreț va avea un rol important în emisiunea de noapte a lui Dan Capatos.

Artistul va fi co-prezentator alături de Cătălin Bordea la „Extra Night Show”. Se pare că cele întămplate în Madagascar, deși triste, i-au adus numai vești bune lui Dorian Popa la venirea în țară.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dorian Popa, noul prezentator al Antenei 1

dorian Popa prezentator la exs
Dorian Popa a venit în țară din cauza unei accidentări la picior în cadrul emisiunii de aventură la care a participat

Solistul, fost participant al emisiunii aventuroase „Ultimul Trib” a avut parte de o întorsătură de situație. O accidentare în cadrul concursului l-a forțat să se întoarcă. Numai bine pentru a accepta oferta de a veni alături de Cătălin Bordea, Vika Jugulina, și gazda emisiunii, Dan Capatos. Artistul va fi co-prezentator la „Extra Night Show”.

“De luni, „Xtra Night Show intră în casele dumneavoastră în formula de bază, gândită în momentul în care Silviu și Anisia au ales alte proiecte personale. Sunt un om de echipă și un veteran al echipelor. Fie că vorbim de perioada cu Mircea N. Stoian și celebrul band al emisiunii din acea vreme, condus de Stefan Ciobanu, sau de formula cu Bordea și Silviu, apoi și Anisia, fie că vorbim de această nouă formulă cu Bordea, Dorian Popa și Vika Jigulina, spiritul rămâne același.

Ce emisiune va prezenta Dorian Popa la Antena 1
Dan Capatos, gazda emisiunii care îl va primi pe Dorian Popa ca și co-prezentator

Telespectatorii noștri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane și cărora le mulțumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeași stare de bună dispoziție. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său și cu pofta lui de viață, chiar și dintr-un scaun cu rotile, așa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Așa că, putem spune că totul va merge ca pe roate… (râde). Trebuie doar să deschideți larg televizoarele. Dorian va porni pe primul lui drum profesional, după „Ultimul Trib”. Hâtz, Johnule, să te ții!!!, a spus Dan Capatos.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×