Gina Pistol pleacă în Asia Express 2 cu Smiley la gât!

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
12/10/2018, 10:10
Gina Pistol pleacă în Asia Express 2 cu Smiley la gât! GALERIE FOTO
Gina Pistol pleacă în Asia Expless 2, care se va ține în India, cu Smiley cu tot

Prezentatoarea emisiunii ”Asia Express 2” va pleca în curând în India, locul în care se filmează al doilea sezon al show-ului. Surpriza este că nu va fi singură niciodata pe meleagurile încă necunoscute de ea, ci îl va avea mereu pe Smiley și în suflet, dar și la gât. Una dintre cele mai frumoasă prezențe de pe micile ecrane a vorbit despre acest lucru, în cadrul emisiunii ”X-Tra Night Show”, de pe postul Antena 1. Reporterul emisiunii a prins-o pe Gina în timpul unei ședințe foto cu Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, oameni cu care va pleca în India. Într-o mică pauză, jurnalista a întrebat-o pe moderatoare cu ce gânduri pleacă din țară.

Vedeta a răspuns sincer, susținând ca, până acum, o deplasare într-un loc precum acesta a fost doar la stadiul de vis. ”Iaca și în India. Speram să ajung…Nici nu credeam că o să ajung, dar uite că mi s-a îndeplinit visul. Nu am fost niciodată, dar știu multe despre India. E foarte efervescentă, te consumă, e un haos total”, a spus Gina Pistol în cadrul interviului. Iar, cu toate că încă nu a dat piept cu haosul despre care vorbea în discuția cu reporterul show-ului de noapte, se pare că acesta s-a instaurat de o perioadă și în viața ei. ”Abia am terminat filmările pentru ”Chefi la cuțite”. (…)Simt că nu mai am timp fizic de tot ce mi-am propus”, a completat vedeta.

Gina Pistol va pleca în Asia Express, cu Smiley la purtător
Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în cadrul unei ședințe foto

Gina Pistol pleacă în Asia Express 2 cu Smiley la gât! ”Este un zâmbet pentru că sunt o persoană care zâmbește mult”

Totodată, aceasta a afirmat că trebuie să se pregătească foarte bine pentru ce urmează o dată cu ajungerea pe tărâmul necunoscut de ea. ”Trebuie să mă pregătesc să iau pastila pentru malarie”, a declarat Gina Pistol. Iar, cum din punct de vedere fizic va fi pregătită, se pare că și psihic va sta bine. Întrebată despre accesoriile pe care le poartă în momentul acela, prezentatoarea a spus că are câteva inele care nu-i lipsesc de pe mână niciodată.

Dar, pe lângă acestea, Gina Pistol mai purta și un lănțisor delicat, cu un zâmbet. Potrivit spuselor ei, motivul pentru care îl ține la gât este unul simplu: o descrie complet. Însă, cu toate că reporterul, o dată cu observarea lănțișorului, a făcut o paralelă prin care îl vizează pe Smiley, vedeta nu a confirmat nimic. Ulterior, Gina Pistol a surâs la cele auzite, dar a continuat să spună că motivul este cel prezentat mai sus, legat de personalitatea ei. ”Este un zâmbet pentru că sunt o persoană care zâmbește mult(…) Ar fi caz de pastile dacă aș zâmbi mereu, însă sunt o personaă foarte pozitivă care zâmbește mereu”, a încheiat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×