Speak, concurentul de la Asia Express, pasionat de baschet. Cântărețul are o colecție impresionantă de încălțări sport

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/04/2020, 08:40
Speak, concurentul de la Asia Express, pasionat de baschet. Cântărețul are o colecție impresionantă de încălțări sport
Speak, concurentul de la Asia Express, pasionat de baschet. Cântărețul are o colecție impresionantă de încălțări sport. Sursa foto: Instagram.com

Ștefan Sprianu, cunoscut în industria muzicală ca Speak, a dezvăluit în ultima ediție „Asia Express” care a fost pasiunea sa cea mare înainte de a intra în gașca lui Alex Velea. Artistul a mărturisit că a făcut o adevărată obsesie pentru încălțările sport tocmai pentru a alunga „frustările copilăriei”.

Speak și-a dorit să facă baschet și visa să joace în NBA

Speak, așa cum îl știe toată lumea face echipă bună cu iubita sa Ștefania în show-ul „Asia Express”, iar mulțumită uneia dintre probe și-a dezvăluit pasiunea. Artistul a povestit că a practicat baschet în copilărie și cel mai mare vis al lui era să joace în NBA, dar n-a fost să fie.

Cântărețul a rămas încă cu o altă pasiune legată de sport, mai ales de încălțăminte. Speak a mărturisit că nu se uită la bani când vine vorba de încălțări și investește enorm în acest hobby. Motivul pentru care adoră încălțămintea are rădăcini adânci în copilărie, pe vremea când părinții nu-și permiteau să-i cumpere pantofii sport pe care-i vedea la idolii lui din baschet.

Cea mai scumpă pereche de încălțări costă 400 de dolari

Speak și-a propus când era mic ca atunci când va strânge bani să-și cumpere perechea de bascheți la care visa încă din copilărie. Și așa a și făcut, iar la ora actuală se mândrește cu o colecție impresionantă de încălțăminte sport. Solistul a mărturisit că cea mai scumpă pereche costă 400 de dolari.

„Da, e adevărat, povestea cu bascheții e din copilărie. Eu când eram mic jucam baschet de performanţă şi părinţii mei nu aveau bani să-mi ia bascheţi ca ai sportivilor internaţionali, ca Gary sau alţii. Mergeam la scoală şi unii dintre colegii mei aveau, căci părinţii lor aveau posibilităţi şi muream de ciudă.

Îmi spuneam că atunci când voi creşte mare îmi voi cumpăra toate modelele acelea. Toţi bascheții pe care mi-i cumpăr sunt modele vechi, de prin 90-90 şi ceva, nu sunt actuale. Sunt foarte greu de găsit, caut pe forumuri. Sunt înnebunit după asta!

De fiecare dată când merg în State caut în disperare după ei. Mi s-a întâmplat chiar ca în State să mă oprească lumea pe stradă şi să mă întrebe de unde i-am cumpărat, cum de am mai găsit. Bine, cunoscători. Nu sunt mulţi care ştiu asta. Dau câteva sute de dolari pe ei.

Cel mai mult am dat 400 de dolari pe o pereche. Nu ştiu câţi am. Mulţi. Câteva zeci de perechi. Am o cameră plină cu bascheţi. De fapt un dressing plin. Dressingul nu e pentru haine, ci pentru bascheţi”, a declarat Speak pentrucancan.ro.

Artistul este foarte atașat de familie și are un tatuaj cu părinții săi

Ștefan Sprianu  (33 de ani) este originar din Bacău și are o relație foarte strânsă cu familia sa, având chiar un tatuaj cu părinții săi pe corp. Artistul a rămas îngenuncheat când a văzut filmarea de la „Asia Express” în care familia îi transmitea mesaje de încurajare.

Nu știu cât îi voi mai avea lângă mine”, a spus cu ochii în lacrimi Speak despre părinții lui care sunt destul de bătrâni. Cântărețul are și un frate mai mare pe nume Mircea cu care seamănă foarte mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×