Soțul lui Carmen Simionescu îi „amenință cu bătaia” pe cei care spun că au divorțat! ”A zis iambabyrossi că vă bate”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/01/2020, 16:19
Soțul lui Carmen Simionescu îi „amenință cu bătaia” pe cei care spun că au divorțat! ”A zis iambabyrossi că vă bate”
Soțul lui Carmen Simionescu neagă divorțul de fiica lui Adi Minune.

În presa din România s-a vorbit despre posibile probleme apărute în familia fiicei lui Adi Minune! Gurile rele spun că fiica lui Adi Minune, Carmen, ar fi divorțat de tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu, iar acțiunile artistei din mediul online nu a făcut altceva decât să alimenteze bârfele!

Soțul lui Carmen Simionescu neagă divorțul de fiica lui Adi Minune

Carmen Simionescu este deja o artistă cunoscută în România, iar pe plan personal se poate declara împlinită, deoarece s-a căsătorit din dragoste și are o fetiță superbă. În ultima perioadă însă, a recurs la niște gesturi care i-au contrariat pe fanii săi.

După ce fiica lui Adi Minune a șters majoritatea pozelor de pe Instagram în care apare alături de soțul său și fanii acesteia au sesizat și faptul că nu-l mai urmărește pe Bogdan pe rețeaua de socializare, s-a generat un mare val de controverse cu privire la relația lor.

Bogdan Căplescu a liniștit pe toată lumea cu o postare pe o rețea de socializare

Pe contul său de Instagram, Bogdan Căplescu a postat o fotografie în care este alături de Carmen, dar și de fetița lor, micuța Rossa. Lucrul care a atras atenția tuturor a fost, desigur, descrierea la care a apelat Bogdan Căplescu, prin care a lămurit situația cu privire la divorțul dintre el și fiica lui Adi Minune.

„Divorțați?? A zis @iambabyrossi că vă bate!” a scris Bogdan Căplescu, în dreptul fotografiei de familie postată pe rețeaua de socializare.

Cu toate acestea, Carmen Simionescu nu a dat nicio explicație până acum prin care să explice în vreun fel ștergerea pozelor în care apare alături de partenerul său de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×