Fostul iubit a lui Carmen Simionescu a avut un accident cu motocicleta!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/10/2018, 16:16
Fostul iubit a lui Carmen Simionescu a avut un accident cu motocicleta! GALERIE FOTO
Carmen, alături de Bodgan Daragiu, în vremea când erau împreună

Fostul iubit a lui Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, se află în stare gravă la spital, în urma unui accident cu motocicleta. Acesta se află acum internat, dar a postat pe contul său de socializare un mesaj pentru cunoscuții lui, prin care îi anunță că totul este sub control. Începutul informării admiratorilor lui din spațiul virtual s-a axat doar pe mulțumirea că se află în viață după un asemenea incident. De asemenea, acesta a menționat că o să ia o mică pauză de la condus. ” Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ţinut în viată. Acum două zile am avut un accident cu motorul şi o să iau o mică pauză”, a scris Bogdan Daragiu.

Totodată, regizorul anunța fanii că o să lipsească o perioadă din mediul online, asta pentru a nu se îngrijora din cauza lui, dar că îi ține la curent în cazul în care apare o schimbare în viața lui și mai ales în ceea ce privește sănătatea. ”O să amân orele mele online pentru o săptămână. Vă ţin la curtent. Pace”, a încheiat fostul iubit al cântăreței. Finalul mesajului:” Pace”, era ilustrat și în fotografia pe care i-a făcut-o cineva pe patul de spital.

Fostul iubit a lui Carmen Simionescu
Bodgan Daragiu, pe patul de spital

Fostul iubit a lui Carmen Simionescu, accident de motor!

Fostul iubit a lui Carmen Simionescu, fiica lui Adrain Minune, se află în stare gravă la spital, în urma unui accident cu motocicleta. Acesta se află acum internat, dar a postat pe constul său de socializare un mesaj pentru cunoscuții lui, prin care îi anunță că totul este sub control.
Motocicleta cu care a făcut accident fostul iubit a lui Carmen

Citește și: Bani de la stat pentru români! Guvernul are în plan un nou proiect

Citește și: Filmul accidentului în care a murit DJ TigAie! Ce s-a întâmplat în ultimele momente

Citește și: Viorica Dăncilă, mesaj de Ziua Mondială a Educației!

În urma anunțului lui, prietenii și cei care-i admiră munca au răspuns imediat, toți urându-i recuperare rapidă. ””Însănătoșire grabnică!, Duhu lui Dumnezeu e acolo lângă tine, Să te faci repede bine! Și ai grijă de tine!, Fă-te bine…Slavă Domnului că ai scăpat cu viața!”, sunt câteva dintre mesajele admiratorilor. Iar alții, care împart aceeași pasiune cu el, au spus că un motociclist are parte de asemenea accidente. ”Nu ești motociclist adevărat până nu faci praf un motor. Sper că a fost doar un ușor accident! Ai grijă! Sănătate!”, a spus un fan pasionat de senzațiile tari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×