O mai știi pe Julia Jianu? Cum arată acum, după ce a divorțat! Și-a operat sânii. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/01/2020, 18:36
O mai știi pe Julia Jianu? Cum arată acum, după ce a divorțat! Și-a operat sânii. FOTO GALERIE FOTO
Julia Jianu, operație radicală. Artista și-a făcut mărire de sâni. Sursa foto: Facebook.com

Se spune că femeile fac schimbări atunci când în viața lor intervine o despărțire. Pe acest lucru a mizat și Julia Jianu (43 de ani) care după divorțul de Bogdan Jianu a făcut o schimbare radicală în ceea ce privește imaginea sa.

Julia Jianu și-a mărit sânii după divorțul de Bogdan Jianu

Cântăreața Julia Jianu a divorțat după o relație de 17 ani cu Bogdan Jianu. Cei doi s-au separat în 2018 în secret, iar fosta membră a trupei Sexxy nu a stat prea mult singură. Julia Jianu și-a refăcut viața și nu doar atât, a făcut și schimbări în privința look-ului. VEZI FOTO

Artista a revenit pe scena muzicală după o pauză îndelungată. Și pentru că o schimbare nu vine niciodată singură Julia Jianu a luat decizia de a-și mări sânii. Acum cântăreața se mândrește cu un bust proeminent ca al actriței Salman Hayek

Julia Jianu este tot mai îndrăzneață de când a suferit intervenția chirurgicală și nu ezită să-și arată sânii în pictoriale sau în viața de zi cu zi. Cântăreața poartă ținute și rochii care îi pun în valoare bustul generos.

Artista Julia Jianu, logodnă la scurt timp de la divorț

Julia Jianu nu a suferit prea mult în urma divorțului de Bogdan Jianu și s-a îndrăgostit la scurt timp. Cântăreața l-a prezentat pe noul iubit, John, un bărbat cu 6 ani mai mic decât artista, familiei și chiar au plecat în vacanță împreună în Cipru.

Mai mult decât atât prietenele vedetei au mărturisit că Julia Jianu s-a logodit și este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. „Cântareața a depășit momentele dificile de dupa divorț și, acum, este extrem de fericită! Iubește și este iubită!

De aceea, a ținut să dezvăluie tuturor că are un bărbat lânga ea care o înțelege cu adevărat și alături de care își vede viitorul! Drept dovada, a și decis ca, de Paște, ea să îl prezinte familiei și să nu se dezlipească de el nici măcar o secundă”, au povestit prietenele vedetei pentru wowbiz.ro.

Cântăreața, liberă și îndrăgostită ca la 18 ani: ”E mâna destinului”

„Sunt liberă, dar îndrăgostită! Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului. Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine.

Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat Julia Jianu, informează click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×