Primele imagini cu Julia Jianu, după divorţul oficial! Artista şi-a etalat silicoanele de 1 kg, alături de noul iubit

Raluca Ogaru   
în Femei frumoase
06/04/2018, 00:21
Primele imagini cu Julia Jianu, după divorţul oficial! Artista şi-a etalat silicoanele de 1 kg, alături de noul iubit GALERIE FOTO

Julia Jianu a fost fotografiată în vacanţa pe care o petrece alături de noul ei iubit, aşa că avem primele imagini cu ea după ce s-a anunţat oficial că a divorţat. Relaţia dintre ea şi Bogdan a durat 18 ani, însă cei doi nu au avut copii.

Deşi apropiaţii spuneau încă de acum 5 ani că între cei doi s-a produs o ruptură, cuplul a apărut mereu în spaţiul public şi a infirmat zvonurile. De această dată, însă, Bogdan Jianu a fost cel care a confirmat divorţul amiabil, după ce fosta lui soţie s-a afişat deja lângă noul iubit.

Primele imagini cu Julia Jianu, după divorţ

În aceste zile, Julia şi noul ei iubit sunt plecaţi într-o vacanţă de vis, în Cipru. Aceasta s-a lăsat fotografiată în ipostaze fierbinţi, îmbrăcată în costum de baie, etalându-şi silicoanele gigant. Acum 2 ani, artista şi-a făcut o operaţie de remodelare a bustului, în cardul căreia şi-a făcut un implant de 1 kg de silicon. Astfel, s-a ales cu nişte sâni imenşi, pe care îi etalează de câte ori are ocazia, iar acum, de ce nu, este cea mai bună ocazie!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×