Soțul Liei Olguța Vasilescu, mesaj dur pentru Tudorel Toader: ”Trezește-te!” Ce spune Claudiu Manda

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 22:08
Soțul Liei Olguța Vasilescu, mesaj dur pentru Tudorel Toader: ”Trezește-te!” Ce spune Claudiu Manda GALERIE FOTO
Tudorel Toader a fost criticat de Claudiu Manda

Social-democrații se pare că își pierd răbdarea cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, care a fost criticat acum de Claudiu Manda! Liderul PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a declarat duminică, la Antena 3, că în partid sunt nemulțumiri legate de situația din justiție! Mai mult, soțul Liei Olguța Vasilescu a spus chiar că nu știe dacă ministrul Tudorel Toader va rămâne sau nu în funcție!

Tudor Toader, criticat de Claudiu Manda

„Sunt foarte mulți colegi din PSD supărați, pentru că nu avem timp să discutăm și de alte subiecte, despre PNDL, despre creștere economică, despre salarii, pensii, lucruri bine făcute, pentru că trebuie să răspundem mereu la întrebări pe lucruri din aceastea, se dă o ordonanță, se modifică ordonanța, că de ce se modifică. Lucrurile acestea trebuie inchise. Au ajuns si studentii sa se planga ca nu au fost consultati. Nu putem sa mai discutam de altceva”, a spus Manda.

Liderul PSD Dolj a spus că el ar fi votat în Senat moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader ca să-i dea un „semnal” ministrului. „Nu știu dacă va pleca sau nu. Sper să se trezească!”, a mai spus Manda, despre Tudorel Toader.

Manda regreta ca nu a votat motiunea simpla a Opozitiei

Claudiu Manda regretă că nu a votat moțiunea Opoziției

La moțiunea de cenzură depusă de Opoziție, și președintele PSD a spus că sunt nemulțumiri în partid, legate de ministrul justiției.

„Am luat decizia să dăm şansa opoziţiei să arate că are suficiente voturi ca să îşi treacă moţiunea. PSD nu îşi reglează problemele cu mâna Opoziţiei. PSD nu putea vota o moţiune plină de minciuni. La o dată ulterioară se va discuta de moţiune, dar trebuie să avem o discuţie împreună cu premierul şi Tudorel Toader. Există o stare de nemulţumire pe care nu avem de gând să o ascundem pe care o vom rezolva săptămâna viitoare într-un fel sau altul”, declara Liviu Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×