Ce nume va purta Lia Olguța Vasilescu, după căsătoria cu Claudiu Manda

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 16:23
Ce nume va purta Lia Olguța Vasilescu, după căsătoria cu Claudiu Manda GALERIE FOTO
Ce nume va purta deputatul PSD după căsătoria cu Claudiu Manda?

Lia Olguța Vasilescu se află acum la cununia civilă pentru a-și uni destinele cu Claudiu Manda. O veste surpriză a venit pentru cei ce se așteptau ca abia luna viitoare să se bucure de taina sfântă. Cei doi viitori soți au decis ca tot în această zi, de 24 februarie, să facă și cununia religioasă.

Petrecerea de sărbătoare va fi astfel pentru ambele evenimente.  „Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au recizat surse pentru Mediafax.

Ce nume va purta Lia Olguța Vasilescu după căsătorie?

Potrivit România TV, Lia Olguța Vasilescu își va păstra numele chiar și după căsătoria cu Claudiu Manda. De la Primărie vor merge direct la biserică. Cei doi viitori soți se află la cea de-a doua căsătorie. Deputatul Parditului Social Democrat a divorțat de Ovidiu Wlassopol, iar Manda a rupt mariajul cu mama băiețelului său, Adina Turcu. Cu toate că Olguța Vasilescu se cunoaște cu vicepreședintele Senatului încă din 1997, scânteia din sufletele fiecăruia a venit mai târziu la suprafață. Cei doi își unesc acum destinele la Sala Mare a Primăriei din Craiova.

Lia Olguța Vasilescu își va păstra numele după căsătoria cu Claudiu Manda
Lia Olguța Vasilescu își va păstra numele după căsătoria cu Claudiu Manda

Cununica civilă este oficiată de Mihail Genoiu, primarul județului. Petrecerea intimă alături de cei mai apropiați rpieteni și de familie va avea loc la localul Chicago Pub, fostul local cunoscut ca Krypton Sky. Clubul are capacitatea maximă de 100 de persoane și nu dispune de o bucătărie proprie, astfel că proprietarul localului a hotărât să apeleze la bucătarii restaurantului pe care îl deține în Craiova. Prețurile locului unde vor sărbători Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda ziua lor cea mare este unul cu prețuri care nu sar peste medie. Astfel, un suc costă în jur de 6 lei, un cocktail, 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, în funcţie de soi şi de producător.

“Tata și-a dorit băiat, n-a avut băiat, așa ca o să-i păstrez numele!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu la ieșirea de la Starea Civilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×