Dialog halucinant între Victor Ciutacu și Lia Olguța Vasilescu. Ce a putut să-i spună moderatorul RTV, în direct

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 12:51
Dialog halucinant între Victor Ciutacu și Lia Olguța Vasilescu. Ce a putut să-i spună moderatorul RTV, în direct GALERIE FOTO
Dialog halucinant între Victor Ciutacu și Lia Olguța Vasilescu, în direct la TV

Un dialog halucinant a fost purtat la postul de televiziune România TV, unde prezentatorul Victor Ciutacu a discutat prin telefon cu Lia Olguța Vasilescu despre refuzul președintelui Klaus Iohannis a respins numirea ei la Ministerul Dezvoltării Regionale, motivând că nu are pregătirea necesară.

Șeful statului a refuzat încă o dată propunerea premierului Viorica Dăncilă de numire în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale a Liei Olguța Vasilescu. „Ar trebui să răspundă și cerințelor referitoare la pregătirea generală, pregătirea în specialitatea domeniului, experiența în materie, instruirea și aptitudinile pentru funcția în domeniu, reputația neștirbită și moralitatea”, și-a motivat Klaus Iohannis decizia care a atras imediat criticile membrilor PSD.

Lia Olguța Vasilescu a intrat în direct la RTV
Lia Olguța Vasilescu a intrat în direct la RTV

Dialog halucinant între Victor Ciutacu și Lia Olguța Vasilescu, în direct la TV

După decizia președintelui Iohannis, prezentatorul TV Victor Ciutacu a purtat un dialog halucinant cu Lia Olguța Vasilescu, în direct la TV. Ciutacu a întrebat-o la ce crede că s-a refereit președintele când a menționat de „moralitate.”

Victor Ciutacu: „Ce vrea să insinueze, că sunteți cam c**vă?”

Lia Olguța Vasilescu: „Nu știu, ar trebui să îl întrebați pe el. Și mie mi s-a părut că întrece penibilul pentru că folosește argumente ale postacilor. Se coboară mult prea mult pentru funcția pe care o are.”

Victor Ciutacu: „Adică, Iohannis face o mitocănie de tip Băsescu și, pentru intelectualii subțiri și hashtagieni, plus unitățile militare de presă, tot femeia e de vină? Că sigur știe el ceva? E unul din cele mai dezgustătoare momente pe care le-am trăit în interacțiunea profesională cu politica din Romania. Și nu au fost deloc puține.”

Lia Olguța Vasilescu a anunțat că va depune plângere penală pe numele presedintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a respins-o din nou pentru funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×