Soții Pristavu, care au murit în accidentul cu Daniel Chițoiu, vor fi înmormântați duminică

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
28/12/2019, 19:07
Soții Pristavu, care au murit în accidentul cu Daniel Chițoiu, vor fi înmormântați duminică
Soții Pristavu au murit în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu *foto: sursata.ro

Numeroase accidente au curs pe burtierele televiziunilor în ultimele zile, pe perioada acestei vacanțe. Cel mai de impact este însă cel al fostului ministru al Finanțelor Publice, Daniel Chițoiu.

Aflat la volanul unui Audi, Chițoiu ar fi intrat pe contrasens într-o Dacia Logan, în apropiere de localitatea argeșeană Cotmeana, într-un caz pe care martorii susțin că autoritățile vor să îl mușamalizeze. După acest impact, șoferul Loganului și soția sa au murit.

Cine sunt soții Pristavu, care au murit în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu

Numele celor doi soți care și-au găsit sfârșitul în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu sunt Haralambie și Elisabeta Pristavu. Cei doi erau originari din Pitești și erau proprietarii unui magazin de stofe în oraș.

Potrivit site-ului local sursata.ro, aceștia urmează să fie înmormântați duminică, la biserica Maicii Domnului din cartierul Trivale.

În vârstă de 82 de ani, Haralambie Pristavu se afla joi, în a doua zi de Crăciun, la volanul unei Dacii Logan, alături de soția lui Elisabeta și de încă o altă femeie.

Cum au murit cei doi bătrâni, în urma accidentului cu Chițoiu

Haralambie Pristavu a rămas încarcerat și a murit la scurt timp după accident, în ciuda eforturilor medicilor de a-l readuce la viață. Soția sa, Elisabeta, a fost transportată de urgență la spital. Femeia de 73 de ani a murit însă din cauza rănilor grave.

Pasagerul din Dacia Logan, o femeie de 71 de ani din Zamfirești, care se afla în mașină alături de soții Pristavu, a fost dusă la Spitalul Județean Argeș, iar vineri medicii au decis ca ea să fie transferată la Spitalul Floreasca din București.

Cazul a creat suspiciuni că ar putea fi mușamalizat, după ce in primele cercetări, anchetatorii au luat în calcul ipoteza potrivit căreia lui Haralambie Pristavu i s-a făcut rău la volan și a pătruns pe contrasens.

La fața locului, au descoperit urme de frânare care au provenit de la ambele mașini. Între timp, și după filmările care au apărut pe net, autoritățile au susținut că cel care s-a aflat pe contrasens a fost Chițoiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×