Soția lui Ștefan Bănică Jr, decolteu amețitor cu burtica la vedere! Cum a pozat Lavinia Pîrva

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/03/2019, 12:30
Soția lui Ștefan Bănică Jr, decolteu amețitor cu burtica la vedere! Cum a pozat Lavinia Pîrva
Lavinia Pârva a încins internetul, cu burtica la vedere

De când a aflat că va deveni mămică, Lavinia Pârva a fost din ce în ce mai discretă cu aparițiile sale publice. Cu toate că prefera să fie cât mai rar văzută în lumina reflectoarelor, soția lui Stefan Bănică Junior nu mai vrea să se ascundă.

Lavinia Pârva, poze fierbinți cu burtica de graviduță la vedere

Cântăreața a publicat recent  pe pagina sa de Instagram o poză cu care i-a pus pe jar pe internauți. Fotografia o înfățișează pe Lavinia într-o ipostază extrem de provocatoare. Soția îndrăgitului artist Ștefan Bănică Jr, a ales o ținută cu  decolteu amețitor, scoțând totodată în evidență burtica de graviduță.

Reacțiile utilizatorilor nu au întârziat să apară. Lavinia Pârva a primit numeroase comentarii din partea celor care-i urmăresc activitatea pe rețele de socializare. Fanii o complimentează pentru frumusețea etalată de fiecare dată și îi urează toate cele bune pe perioada sarcinii.

Lavinia Pârva a pozat cu burtica la vedere
Lavinia Pârva a pozat cu burtica la vedere

Când va naște Lavinia Pârva

Ștefan Bănică a dezvăluit când va veni fericitul moment în care soția Lavinia Pârva îi va dărui primul lor copil. Venirea pe lume a micuțului este așteptată cu nerăbdare de cei doi, evenimentul urmând să aibă loc în luna iunie a acestui an.

Am în copiii mei un ajutor de nădejde. Eu am un pic de experinţă cu ei doi, în rest e ca la început. Va fi greu, dar am ajutor în copiii mei. Va fi gemeni ca zodie. Îmi place să vorbesc despre ce îmi este drag, dar treaba asta cu intratul în detalii nu o fac pentru că aş fi secretos, ci doar este dreptul meu” , a declarat Ștefan Bănică Junior, păstrând însă o doză de mister.

Căsătoria cu Lavinia Pârva a avut loc acum doi ani, în cel mai mare secret. Cum fericitul eveniment s-a petrecut departe de ochii curioșilor, în Bulgaria, nu au existat foarte multe detalii în legătură cu nunta celor doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×