Soția lui Rareș Bogdan a dezvăluit când va naște. Ce spune despre soțul ei: “O să-l mutăm”

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
20/05/2019, 09:11
Soția lui Rareș Bogdan a dezvăluit când va naște. Ce spune despre soțul ei: “O să-l mutăm”GALERIE FOTO
Cand naste sotia lui Rares Bogdan

Rareș Bogdan, fostul jurnalist care deschide acum lista la alegerile europarlamentare pentru Partidul Național Liberal, va trebui să se întoarcă de la Bruxelles, deoarece soția sa va da naștere celui de-al doilea copil al cuplului. Mult așteptatul eveniment va avea loc luna viitoare, când Rareș Bogdan va fi, probabil, europarlamentar.

Când naște soția lui Rareș Bogdan

Cea care a ”dat din casă” a fost soția lui Rarel Bogdan, Florina. Aceasta a spus că deși este însărcinată, se ocupă și de amenajarea casei unde familia se va muta în curând. Deși vor avea mai mult spațiu, Rareș Bogdan nu va mai avea loc în patul conjugal. În prezent, Florina Bogdan doarme cu băiatul iar după nașterea fetiței, aceasta va dormi cu amândoi. ”Pe Rareș o să-l mutăm în camera copilului”, a spus Florina Bogdan.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Mihai, de când s-a născut, doarme cu mine în pat. Dar nu-mi pare rău, părerile sunt împărâite, chiar nu țin cont de cine ce zice, eu asta simt. (…). Nu știu cum o să dorm cu doi. Chiar vorbeam cu Mihai, iar el mi-a zis că vrea să stea la mijloc. Pe Rareș o să-l mutăm în camera copiilor. Acum ne gândeam cum întoarcem patul. Categoric și ea va fi în pat, dacă nu va fi cu Rareș în pat. Este important, copilul să stea lângă părinți”, a declarat soția lui Rareș Bogdan pentru ”Cristina Șișcanu Show”.

Cand naste sotia lui Rares Bogdan
Rares Bogdan nu va mai avea loc in pat, dupa ce va naste sotia sa

Florina Bogdan s-a luptat cu hoțul

Pe de altă parte, Florina nu a exclus varianta ca toată familia să plece la Bruxelles. Rareș Bogdan are practic asigurat un post de europarlamentar, el fiind pe prima poziție în PNL la alegereile de pe 26 mai. Florina și băiețelul ei, Mihai, au fost protagoniștii unui episod foarte neplăcut, în urmă cu câteva luni, când un bărbat a vrut să se urce cu forța în mașina lor.

Florina Bogdan a reacționat din instinct ș l-a lovit puternic în față pe atacator. Aceasta a reușit să fugă împreună cu fiul său. Polițiștii l-au prins pe făptaș și pe complicele lui, cei doi fiind cercetați pentru tentativă de furt.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×