Cum arată Florina, soția lui Rareș Bogdan! Cu ce se ocupă jumătatea fostului jurnalist Realitatea TV

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/03/2019, 10:58
Cum arată Florina, soția lui Rareș Bogdan! Cu ce se ocupă jumătatea fostului jurnalist Realitatea TV GALERIE FOTO
Cu ce se ocupă soția lui Rareș Bogdan?

Rareș Bogdan se poate mândri cu o soție extrem de frumoasă! Florina Bogdan a fost pentru o perioadă stewardesă, așa cum a precizat aceasta pentru ziarele din Cluj. La momentul actual, Florina este proprietara unei săli de suport ultramodern în nordul Bucureștiului, astfel că a reșit în cele din urmă să combine utilul cu plăcutul, urmându-și pasiunea. Cu ce nou proiect de mândrește acum soția lui Rareș Bogdan?

Cu ce se ocupă soția lui Rareș Bogdan?

„Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona.

A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, scria ziardecluj.ro despre soția moderatorului Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan se mândrește cu realizările soției sale
Rareș Bogdan se mândrește cu realizările soției sale

Rareș Bogdan, mândru de soția sa

Pe Rareș Bogdan îl cunoaște deja o țară întreagă, dar soția sa este o prezență extrem de discretă. Cu toate că a reușit să aibă realizări impresionante, niciodată nu a a exagerat cu laudele. Florina Bogdan a urmat cursurile Facultății de Drept, iar în timpul acesta a activat într-un alt domeniu, astfel că a fost, pentru o scurtă perioadă, stewardesă. Acum, soția lui Rareș Bogdan este proprietara unei săli de sport. Jurnalistul a fost alături de ea întotdeauna și a susținut-o clipă de clipă, așa că nu a ezitat nicio secundă să o promoveze.

„Sunt Florina Bogdan, împătimită a mișcării, de când mă știu. Pasiunea pentru sport, m-a determinat să obțin multiple certificări în Indoor Cycling, Gun-EX, TRX și Animal Flow. Dintre toate, însă, cycling-ul a fost și va rămâne sportul meu de suflet. Pe 10 februarie, te aștept in Face Club Bucharest, alături de un prieten drag, DJ Sasha Lopez, la o SUPER clasa de cycling”, este mesajul soţiei lui Rareş Bogdan, scrie Bugetul

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×