Rareş Bogdan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: „Îmi pare rău că nu i-am pus masa în cap”

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
20/03/2019, 11:49
Rareş Bogdan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: „Îmi pare rău că nu i-am pus masa în cap” GALERIE FOTO

Rareș Bogdan susține că președintele PSD, Liviu Dragnea, a mințit atunci când a fost invitat în emisiune pe care o realiza, la Realitatea TV, înainte să fie pus pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. El i-a transmis un mesaj dur liderului social-democrat.

Rareş Bogdan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea. Ce îi reproșează

„Emisiunea a rămas şi arată cât de mincinos este Liviu Dragnea. În momentul ăsta, pentru activităţile part-time lucrezi 2 ore şi eşti impozitat 8 ore. Impozitele, a spus aşa, toate veniturile până în 2000 de lei nu vor fi impozitate. Minciuni, minciuni, minciuni! Zero investiţii, au tăiat încă un miliard de pe ultimul proiect bugetar faţă de ce n-au realizat. Au promis autostrăzi, spitale, nimic nu au realizat”, a declarat Rareş Bogdan, în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV.

„Îmi pare rău că nu i-am pus masa în cap în momentul ăla, dar ce puteai să îi spui unui om care venea să mintă. Nu e rolul meu, era rolul opoziţiei să demonstreze atunci cu un proiect alternativ că omul nu are niciun fel de proiecţie”, a adăugat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan i-a adresat un mesaj dur președintelui PSD, Liviu Dragnea
Rareș Bogdan i-a adresat un mesaj dur președintelui PSD, Liviu Dragnea

Reacții pe Facebook după mesajul dur

Rareș Bogdan a postat intervenția televizată despre Liviu Dragnea pe Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară. „Așa prind curaj demagogii. Pot declara și promite orice că nu au nicio consecință. Dragnea e dovada vie pentru această situație. Legea partidelor și codul penal sunt 0 pe acest segment al asumării responsabilităților de către partide și politicieni”, a comentat un internaut.

„Rareș …de la Bruxelles nu poți să faci nici măcar jumate din ce făceai la tv…..Toți ăștia de la Bruxelles sunt uitați într-un colț, nu-i bagă nimeni în seamă”, i-a atras atenția lui Rareș Bogdan un alt utilizator de Facebook. Cei mai mulți îl felicită pe Rareș Bogdan pentru curaj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×