Cine îl va înlocui pe Rareş Bogdan la Realitatea TV? Supriza lui Cozmin Guşă

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 12:08
Cine îl va înlocui pe Rareş Bogdan la Realitatea TV? Supriza lui Cozmin Guşă GALERIE FOTO
Rareș Bogdan lasă Jocuri de Putere pentru PNL

După o perioadă de incertitudine, Rareș Bogdan a luat decizia finală. Prezentatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV va intra în politică, fiind chiar primul pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Anunțul a fost făcut joi, în cadrul uneu conferințe de presă.

Cine va prezenta emisiunea Jocuri de Putere în continuare? Cozmin Gușă a făcut anunțul

Fanii cunoscutei emisiuni de analiză politică se întreabă cine va prezenta în continuare Jocuri de Putere, iar reacția lui Cozmin Gușă, patronul postului Realitatea TV nu a întârziat să apară.  Acesta a vorbit despre cel care va prelua tronsonul orar rezervat programului lui Rareș Bogdan.

E o schimbare pe repede înainte în acest weekend. O să schimbăm grila. O să vă întâlniţi la orele obişnuite cu alţi colegi, oameni din Realitatea, de la noi, din fabrica Realitatea, o să realizeze emisiuni în continuare, conform cu ceea ce am făcut şi până acum. Sigur, Rareş, cu talentul lui, a înglobat pe ecran o strategie pe care am gândit-o şi a înglobat-o cu succes. A făcut-o aşa cum trebuie. (…) Sper chiar şi fanii cei mai fundamentalişti, cum are Rareş, să rămâneţi alături de noi şi cred că merităm să ne daţi atenţia în continuare. Chiar dacă personajele vor fi altele, piesa va fi aceeaşi” , a explicat patronul Realitatea TV.

Un alt jurnalist celebru ar negocia deja preluarea emisiunii

După plecarea lui Rareș Bogdan, care va deschide lista Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare din 2020, postul de prezentator al emisiunii Jocuri de Putere a rămas vacant. Cozmin Gușă nu vrea să rămână descoperit pentru mult timp, astfel că recurge la o variantă surpriză.

Potrivit unor surse citate de   Capital , un alt reputat jurnalist este gata să preia emisiunea realizată până acum de Rareș Bogdan. Este vorba despre Robert Turcescu, om cu mare experiență în presă, de asemenea implicat în viața politică, ocupând funcția de deputat PMP.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×