Cristi Borcea a spart o grămadă de bani pentru nașterea gemenelor! Cât a plătit soțul Valentinei Pelinel

Silviu Ghering    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 14:59
Cristi Borcea a spart o grămadă de bani pentru nașterea gemenelor! Cât a plătit soțul Valentinei Pelinel GALERIE FOTO
Cristi Borcea a spart o grămadă de bani pentru nașterea gemenelor

Cristi Borcea a spart o grămadă de bani pentru nașterea gemenelor. Soțul Valentinei Pelinel a plătit 20.000 de euro pentru a se asigura că nu le lipsește nimic celor două fetițe care vor purta același nume, Maria. Valentina Pelinel a născut pe 1 martie, în prima zi de primăvară, însă Cristi Borcea nu a putut fi alături de ea pentru că este în închisoare.

Cristi Borcea a spart o grămadă de bani pentru nașterea gemenelor

Fostul șef al lui Dinamo are încă doi moștenitori, în total 9. Soția sa a născut pe 1 martie două fetițe superbe, iar Cristi Borcea a primit marea veste în penitenciarul Rahova, acolo unde execută o pedeapsă de 5 ani de închisoare, pe care a primit-o în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. A primit însă mai multe poze de la Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea a fost dusă la primele ore ale dimineții la spitalul Sanador din Capitală, unde a fost programată pentru cezariană.

Procedura chirurgicală a durat aproximativ o oră și jumătate. Pentru a se asigura că fetițele sale beneficiază de cele mai bune condiții, Cristi Borcea a plătit 10.000 de euro (naștere, rezervă de 5 stele și supraveghere permanentă). În plus, fostul șef de la Dinamo a mai plătit 10.000 de euro pentru mobilierul gemenelor.

Prima poză postată de Valentina Pelinel după naștere
Prima poză postată de Valentina Pelinel după naștere

Cât a plătit în total soțul Valentinei Pelinel pentru nașterea gemenelor

În total, Cristi Borcea a plătit 20.000 de euro pentru nașterea gemenlor care vor purta numele Maria Indira şi Maria Rania. Mobilierul cumpărat pentru cele două fetițe a fost compus din două pătuţuri convertibile, două comode, masă de înfăşat şi un dulap pentru hăinuţe, care au costat 7.000 de euro. Încă 3.000 de euro s-au cheltuit pentru gadget-uri pentru nou-născuți, precum camere de supraveghere, balansoare, coşuleţe şi kitul pentru celule stem.

După naștere, Valentina Pelinel a postat pe rețelele de socializare o fotografie prin care a anunțat venirea pe lume a gemenelor. Poza a fost făcută în rezerva sa din spital, în care apar baloane colorate şi ursuleţi din desenele animate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×