Ce notă au primit la naștere gemenele Valentinei Pelinel. Cristi Borcea a primit vestea din închisoare!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 16:54
Ce notă au primit la naștere gemenele Valentinei Pelinel. Cristi Borcea a primit vestea din închisoare! GALERIE FOTO
Valentina Pelinel a născut două fetițe de nota 10!

Valetina Pelinel a adus astăzi pe lume cele două gemene mult așteptate. Micuțele prințese au primit nota 10 la naștere, conform unor surse din clinica privată unde a născut vedeta, potrivit Cancan.ro. Din păcate, Cristi Borcea se bucură din închisoare de cel mai frumos dar din familia lor chiar în această zi frumoasă de 1 martie. Odată cu nașterea lor, frumoasa blondă a mai dezvăluit și numele micuțelor domnișoare Borcea: Indira Maria și Rania Maria.

Gemenele Valentinei Pelinel au avut nota 10 la naștere!

Gemenele Valentinel Pelinel au primit nota maximă la naștere. “(…) Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…) Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese,  a declarat blondina. Din nefericire, familia nu este întregită, pentru că tatăl gemenelor, omul de afaceri Cristi Borcea este în închisoare.

„Dacă se judecă pe noul cod penal, ca în Dosarul Transferurilor, rămâne sporul de pedeapsă de 3 ani și 4 luni din Dosarul Transferurilor, la care se adaugă această nouă condamnare de 5 ani. Rezultă o pedeapsă de 8 ani și 4 luni, el putând să fie eliberat condiționat după ce execută cel puțin două treimi din această contopire”, care înseamnă un an și jumătate”, a explicat un avocat, pentru Gazetă.

Valentina Peline, Cristi Borcea și fiul lor, Milan
Valentina Peline, Cristi Borcea și fiul lor, Milan

Cristi Borcea, după gratii!

În cazul în care omul de afaceri ar fi fost judecat conform vechiului cod penal, ar fi riscat doar 2 ani și 9 luni de închisoare. „Dacă s-ar judeca pe vechiul cod penal, ar ajunge la o pedeapsă contopită de 10 ani și jumătate. Pe vechiul cod penal dacă se judecă, Borcea ar putea primi un spor de pedeapsă de 5 ani și 4 luni, iar adăugând sporul de 5 ani va ajunge la 10 ani și 4 luni, adică 2 ani și 9 luni de închisoare. Tot ce e peste 10 ani trebuie să execute trei pătrimi din pedeapsă sau nu mai puțin de două treimi, adică ar putea sta la închisoare 2 ani și 9 luni. Acum depinde cum apreciază judecătorul”, a precizat sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×