Prima poză postată de Valentina Pelinel, după ce a născut gemene! Din păcate, Cristi Borcea nu o poate vedea

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 13:43
Prima poză postată de Valentina Pelinel, după ce a născut gemene! Din păcate, Cristi Borcea nu o poate vedea GALERIE FOTO
Prima poză postată de Valentina Pelinel, după ce a născut gemene!

Valentina Pelinel a primit de 1 Martie cele mai frumoase mărțișoare, cele două micuțe mult așteptate. Frumoasa blondină a născut la o clinică privată din București, iar numele pe care amândouă îl vor purta va fi Maria, potrivit spuselor Valentinei în urmă cu câteva săptămâni.

Prima poză postată de Valentina Pelinel după ce a născut gemene

Așadar, cele două Marii au venit în prima zi de primăvară, vestind familiei poate un nou început. „Maria o să fie un nume, evident și un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria.(…)Avem două pătuțuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect și o să transform camera într-una de prințese”, a declarat vedeta în urmă cu câteva săptămâni într-o emisiune de la Antena Stars.

Iar, după cum era normal, momentul inedit trebuia și imortalizat. Soția lui Cristi Borcea a postat o imagine din camera de spital cu darurile primite în această zi minunată. Fanii au fost și ei încântați de faptul că fostul model a împărtășit cu ei o clipă din frumosul eveniment, așa că toți i-au dorit numai bine.

Prima poză postată de Valentina Pelinel, după ce a născut gemene! Din păcate, Cristi Borcea nu o poate vedea
Postarea Valentinei Pelinel

Micuțele Valentinei se vor numi Indira și Rania

„Felicitări. Primăvara a venit cu două mărțișoare. Săvă trăiască/ Hei! Ce superb, chiar de 1 martie!! Ce poate fi mai frumos? Săvă trăiască!!/ Să vă trăiască sănătoși copilașii!/ Felicitări! Să fie sănătoase și că îți aducă numai bucurii!/ Felicitări enorme și să te bucuri de ele!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor care sunt fericiți pentru Valentina.

De asemenea, în descrierea imaginii publicate de fostul model, aceasta dezvăluie și prenumele celor doi îngerași. Gemenele se vor numi Indira și Rania. Din nefericire, tatăl lor nu poate fi în prezența lor chiar de la început. Cu toate acestea, Borcea s-a îngrijit de tot procesul nașterii.

Acesta a aranjat până la cele mai mici detalii nașterea lor. „El s-a ocupat de tot la clinica privată. A ales salonul de lux, a optat pentru două pătuțuri, pentru lenjeria cea mai scumpă și, firește pentru a avea două asistente personale, lucru care pare să îl fi costat în jur de 10.000 de euro”, au dezvăluit apropiații cuplului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×